Itt a Porsche Design és az AGON by AOC legújabb monitorja

Kütyü Magazin - 2023. december 12.

A Porsche Design ismét együttműködik az AGON by AOC-val, a világ egyik vezető gaming monitor- és IT-kiegészítő márkájával, és bemutatja a Porsche Design | AOC AGON PRO PD49 ívelt gaming monitort – amely a díjnyertes dizájn és a technológiai képességek kombinációja, a stílus és a teljesítmény kifejezője. Az „iF Design Award 2023” és a „Red Dot Award: Product Design 2023” díjjal kitüntetett és a legkorszerűbb QD-OLED panellel ellátott, 49 hüvelykes (124,46 cm) képátlójú és 32:9 képarányú PD49 modell esport szintű teljesítményt nyújt a csúcskategóriás versenyekhez: 240 Hz frissítési ráta és 0,03 ms GtG válaszidő.

Új mérce a vizuális élmény és kijelző vékonyság terén

A körülbelül 5 mm vastagságú PD49 modell egy ívelt, rendkívül vékony QD-OLED panellel rendelkezik, amely egy tekintélyt parancsoló 49 hüvelykes kijelzőn terül el. Az 1800R görbület a felhasználó teljes látómezejét lefedi. A lélegzetelállító, 5120 × 1440 pixeles dupla QHD felbontással büszkélkedő kijelző újradefiniálja a vizuális élményt. Az 1000 nit csúcsfényerősségű és VESA DisplayHDR True Black 400 tanúsítvánnyal rendelkező képernyő ragyogó látványt nyújt, amely a DCI-P3 színtartomány 99%-át lefedő 10 bites színmélységének köszönhetően 1,07 milliárd színével mélyen telített megjelenésű. A kivételes HDR színvisszaadásnak köszönhetően a PD49 a történetközpontú, egyjátékosú játékok csodálatos világainak ablakává válik. A 240 Hz-es esport-kompatibilis frissítési rátával és a 0,03 ms Gray-to-Gray (GtG) reakcióidővel nincsenek többé szellemképek. A változó képfrissítési sebességet támogató Adaptive-Sync funkciónak köszönhetően minden játékesemény könnyed, magával ragadó folyamatossággal zajlik.

 

A funkcionális design és a csúcstechnológia találkozása

A PD49 formatervezési megközelítése egy Porsche sportautó szofisztikált részleteit tükrözi. A PD49 homokfúvott alumíniumból öntött lábazata, amely a sportkocsik kormánykerekére és keréktárcsáira emlékeztet, a nagyszerűség érzésével rögzíti a monitort. A monitor hátsó részét a Porsche 911 hűtőrácsa ihlette. Az egyedi On-Screen Display kialakítástól a magabiztos boot-up logóig minden részlet az eleganciát hangsúlyozza. A dinamikus és testreszabható RGB Light FX elemek mind a hátsó, mind az első logót díszítik, és ragyogásukkal stílust sugároznak.

 

Mindig csatlakoztatva

A PD49 a vizuális képességeken túlmenően számos csatlakozási lehetőséggel is büszkélkedhet. A HDMI 2.1 és a DP 1.4 támogatás biztosítja, hogy a legújabb eszközök is otthon érezzék magukat. A zökkenőmentes csatlakoztathatóságot továbbá az USB elosztó biztosítja, amely négy USB 3.2 portot és egy RJ-45 bemenet kínál. Kiemelkedő funkciója a nagyvonalú, 90 W teljesítményű USB-C port, amely lehetővé teszi, hogy az eszközök mindig fel legyenek töltve, miközben a felhasználó elmerül a játék világában. A beépített KVM-kapcsoló révén a felhasználók egyszerre két számítógépet is csatlakoztathatnak, és a multitasking kedvelői két QHD felbontású képernyőre oszthatják a monitort.

Újragondolt gaming

Az olyan funkciók, mint a képkockaszámláló, a testreszabható célkereszt (Dial Point) ráhelyezés és az optimalizált alacsony input lag előnyhöz juttatja a felhasználókat a versenytársakkal szemben, és összességében emeli a játékélményt. A 2×8 W teljesítményű integrált sztereó hangszórók biztosítják, hogy a hangélmény ugyanolyan magával ragadó legyen, mint a vizuális élmény.

A Porsche Design AGON PRO PD49 modell 2190 € ajánlott fogyasztói áron már kapható a Porsche Design üzletekben és a szakkereskedésekben, valamint online a porsche-design.com oldalon és kiválasztott online áruházakban.

Vissza