Páratlan képminőség, kitűnő kamera, törésbiztos kijelző

Kütyü Magazin - 2024. január 8.

A HONOR bejelentette legújabb készülékét, a HONOR Magic6 Lite-ot, ami az elismert és sikeres Magic szériájának friss tagja. A kimagasló képminőség, a kiváló kamera és az erőteljes akkumulátor a középkategória új mérföldkövét jelenti a készülékkel.

Iparelső strapabíróság törés- és esésálló kijelzővel

A HONOR Magic6 Lite kijelzője a HONOR saját Ultra-Bounce Anti-Drop technológiáját alkalmazza, amivel esés-, törés- és ütésálló lehet az új készülék. Az SGS ötcsillagos esésálló minősítését kiérdemlő eszköz ultramodern tompító technológiával és újonnan kifejlesztett anyagokkal éri el azt, hogy ütésállósága 1,2-szer nagyobb legyen. Ez azt jelenti, hogy akár 1,5 méterről  is le lehet ejteni, és bármilyen szögben landol, nem lesz baja.

 

Emberközpontúság és képi kiválóság

A 6,78”-os, ívelt AMOLED kijelzővel a HONOR Magic6 Lite 1,5K-s, ultraéles felbontással, 100%-os DCI-P3 színskálával és akár 1,07 milliárd színnel kínál fantasztikus vizuális élményt. A HONOR továbbra is elkötelezett az embercentrikus technológia iránt, a készülék így szemkímélő funkciók széles választékát nyújtva, többek között 1920Hz-es PWM fénytompítást, alacsony kékfény-kibocsátást, dinamikus fénytompítást és cirkadián éjszakai megjelenítést, ezekkel igazodva a folyton képernyő előtt élő generáció igényeihez.

 

 

Tripla kamerarendszer a mesteri fotózáshoz

A HONOR Magic6 Lite egy hármas kamerarendszerrel van felszerelve, ami egy 108MP-es ultraéles, egy 5MP-es széles látószögű, valamint egy 2MP-es makró lencséből áll. A 108MP-es kamera nagy, 1/1,67”-os érzékelővel és nagy, f/1,75-ös rekesszel még több fényt képes befogadni, így jobb, tisztább, részletgazdagabb képeket készít. 3X-os zoommal és kiemelkedő mozgásrögzítő technológiájával tiszta fotók születhetnek, bámulatos részletességgel.

A fő kamerán túl az 5MP-es, széles látószögű kamera 110°-os látóteret biztosít, ami tökéletes tájképekhez, csoportfotókhoz vagy építészeti csodák megörökítéséhez. A HONOR Magic6 Lite 2MP-es makró kamerája 4cm-es minimális fókusztávolsággal rendelkezik, így bámulatos élességgel lehet közeli fotókat lőni vele.

 

 

Páratlan produktivitás és csúcskategóriás teljesítmény

Kimagasló akkumulátor-üzemidejével a HONOR Magic6 Lite elnyerhette a DXOMARK Battery Gold Label elismerését. Az eszközben egy 5300mAh-s akkumulátor van, amely egy töltéssel akár 2 napot is bír, ezzel a felhasználók zökkenőmentesen és megbízhatóan használhatják okostelefonjukat. Sőt, az akkumulátor kapacitása 80%-át őrzi meg 1000 töltési ciklus után is, amivel az egyik legstrapabíróbb a piacon.

A HONOR Magic6 Lite-ot a Qualcomm Snapdragon 6 Gen 1 mobilplatform hajtja, ami csúcskategóriás lehetőségeket kínál. 35%-kal jobb GPU és 40%-kal jobb CPU hatékonysága, így a produktivitás és a szórakozás is szünetmentes lehet. A legújabb, Android 13-on alapuló MagicOS 7.2-vel még több személyre szabható funkció érhető el, mint például a HONOR Docs Suite, amik intelligens és kényelmes távmunka-lehetőségeket nyújtanak.

Kialakítás, ár és elérhetőség

A HONOR Magic6 Lite kecses, modern esztétikája részletgazdag és profi munka. Az eszköz január közepétől érhető el a partnerüzletekben és a szolgáltatók kínálatában 159 ezer Ft-ért narancssárga, zöld és fekete színekben.

Kulcsszavak: HONOR, okostelefon
Vissza