Különleges játékélmény a HONOR hajlítható telefonjával

Kütyü Magazin - 2023. augusztus 24.

Eszedbe jutott már, hogy egy készüléken kétszer indítsd el ugyanazt a játékot? Itt nem csupán a képernyő megosztásáról van szó, hanem az interaktivitás egy új formájáról.

 

Austin Evans, az egyik legnépszerűbb tech és videojáték influenszer egy teljesen őrült és egyedi játékélményt talált ki a Parallel Space, azaz párhuzamos tér funkcióval. A Wild Rifttel játszott a HONOR Magic V2-n úgy, hogy egyszerre irányított két külön karaktert, így győzve le a rivális csapatot. Evans hozzátette a videóban azt is, hogy a HONOR Magic V2 lehet az eddigi legjobban összerakott telefon, amivel valaha találkozott.

 

Alább megtekintheted Evans videóját:

 

A párhuzamos tér funkcióval egyszerre lehet egy képernyőn futtatni úgy appokat, mintha két külön készüléken indítanánk el őket. A két tér úgy futtatja az alkalmazásokat, hogy azok nem hatnak egymásra. Ez nem csak adatbiztonsági szempontból fontos, hanem új irányt kínál arra vonatkozóan, hogy miként lépthetnek interakcióba a jövőben az emberek és az eszközök.

 

 

Az IFA 2023-as „Nyiss a holnapra" című nyitóelőadáson George Zhao, a HONOR vezérigazgatója árul majd el többet ezekről az innovatív interakciókról.

Kulcsszavak: okostelefon, HONOR
Vissza