Bulizz hajnalig a Sony új hangszórójával!

Kütyü Magazin - 2024. január 23.

A Sony bejelentette az új SRS-XV500 hangszórót, amely segít abban, hogy bárhol, bármeddig hangosabban szóljon a buli. Ez a hangszóró erőteljes hangzást, beépített világítást és hosszú élettartamú akkumulátort kínál – akár karaoke-mikrofon csatlakoztatása is lehetséges, és végig lehet énekelni az éjszakát. Az SRS-XV500-zal minden rendelkezésre áll, hogy a barátokkal és a családdal is felhőtlen legyen a szórakozás.

Powerful Party Sound

A nagyszerű zenék az SRS-XV500 két X-Balanced hangszóróegységének köszönhetően élvezhetők. Minimális torzítással erős és erőteljes basszust, valamint a két magassugárzó tiszta énekhangot és kiterjesztett hangteret biztosít.

 

Buli bárhol

Az SRS-XV500 egy olyan hangszóró, amely hosszú akkumulátor-élettartamának köszönhetően soha nem hagyja cserben a felhasználót. Teljesen feltöltve az SRS-XV500 akár 25 órányi* lejátszásra is képes. Ráadásul a 10 perces gyorstöltés akár 2,5 óra lejátszási időt is garantál. A Battery Care funkcióval soha nincs szükség aggodalomra a hangszóró túltöltése miatt, így az hosszabb ideig marad megbízható.

Az SRS-XV500 IPX4 vízállósági besorolással** rendelkezik, így nyugodtan használható a szabadban, kevés csapadék esetén is.

Az SRS-XV500 a hordozhatóság jegyében készült. A beépített fogantyú megkönnyíti a hangszóró szállítását.

Ráadásul az SRS-XV500 rugalmasan alkalmazkodik bármilyen környezethez, mivel függőlegesen vagy vízszintesen is elhelyezhető.

 

Szórakoztató lehetőségek

A buli ezzel nem ér véget, hiszen a karaoke funkciónak köszönhetően elénekelhetők a kedvenc dalok is. Ehhez egyszerűen egy karaoke-mikrofon csatlakoztatása szükséges, ezután el kell indítani a lejátszást. A készülék hátlapján található Echo és Key Control segítségével a hangzás tetszés szerint beállítható. A második bemenet azt jelenti, hogy egy második mikrofonon keresztül lehet duettezni, vagy akár egy gitár is csatlakoztatható, hogy még jobban felpörögjön a hangulat. Mindkét bemenet egyedi keveréssel rendelkezik.

Az SRS-XV500 a zenei élmény mellett a környezeti fény funkciónak köszönhetően segít a parti hangulatának megteremtésében is. Akár mindennapi használatra, akár bulikhoz használják a hangszórót, a Fiestable mobilalkalmazással testreszabható a megvilágítás.

 

Sony| Music Center és Fiestable

Az új SRS-XV500 kompatibilis a Sony | Music Center és a Fiestable alkalmazásokkal. A Sony | Music Center segítségével a táncparkettről választhatók a lejátszási listák, módosíthatók a világítási minták és a hangzásmódok. A Fiestable segítségével olyan szórakoztató funkciókhoz lehet hozzáférni, amelyek segítenek a tökéletes partihangulat megteremtésében, mint például lejátszási lista készítése, karaoke funkciók, beleértve a Voice Changer és az Echo lehetőségeket, valamint a DJ-vezérlést a hanghatások hozzáadásához.

A környezetet szem előtt tartva

A termékeket úgy tervezték, hogy ne csak kiemelkedő hangminőséget kínáljanak, hanem a környezetet is kíméljék. Az SRS-XV500 készüléktestéhez részben újrahasznosított műanyagot*** használnak, amelyet eredetileg a Sony számára fejlesztettek. Ez tükrözi, hogy a Sony hogyan törekszik termékei környezeti hatásának csökkentésére.

 

For The Music

A Sony létrehozta a "For The Music" márkaplatformot a legkiválóbb fogyasztói és professzionális audio termékek és szolgáltatások számára. A "For The Music"-kal a Sony megerősíti magát, mint a zenei alkotókat és a fogyasztókat összekötő elsőszámú audiomárka, amelynek célja, hogy hiteles zenei élményeket teremtsen, és a rajongók számára mindent felülmúlóan támogatják az érzelmekkel teli alkotói víziót.  

Árazás és elérhetőség

Az SRS-XV500 2024 januárjától lesz elérhető nagyjából 400 eurós áron.

___________________

*Ha a MEGA BASS be van kapcsolva, és a hangerőszint 18-ra van állítva, a világítás ki van kapcsolva. A tényleges teljesítmény a hangerő, a lejátszott dalok, a környezeti hőmérséklet és a használati körülmények miatt eltérhet a megadott időtől.

**vízállóság csak akkor hatékony, ha a kupak zárva van. Nem garantált minden helyzetben.

***Az újrahasznosított műanyagokat a gyártás időpontjától függően nem feltétlenül használják fel alkatrészekhez.

Kulcsszavak: Sony, hangszóró
Vissza