Professzionális kameratechnológia segíti a sportfotózást

Kütyü Magazin - 2024. február 9.

A HONOR Magic6 Pro – a HONOR következő csúcskategóriás készüléke – igazán komoly kamerarendszerrel érkezik. A készülék fotózási képességeinek szemléltetésére a vállalat együttműködik Cécilia Berderrel, a híres francia vívóval, aki sportágának bámulatosan gyors pillanatait kristálytisztán tudta rögzíteni. Egyértelműen kiderült, hogy a sportfotózáshoz a HONOR Magic6 Pro lesz az ideális választás. 

A mellékelt fotók a vívás pillanatképeit demonstrálják – ezeket még profi kamerákkal is nehéz megörökíteni. A folyamathoz 30 HONOR Magic6 Pro-t használt a cég, amik automatikusan rögzítették a mozdulatsorok fontos pillanatait.

 

 

A tükör nélküli modellek

Az elmúlt években a hordozható tükör nélküli modellek folyamatos hardveres fejlesztéseken estek át, így egyre inkább a fotózás szerelmeseinek kedvenc választásai lettek. A zármechanizmus javításával a gyártók gyorsabb zársebességeket kínálnak, ami lehetővé teszi, hogy a professzionális fényképezőgépek gyors egymásutánban készítsenek képeket, hatékonyan örökítve meg a mozgás közbeni alanyokat, csökkentve az elmosódás mértékét. Ezeket a tulajdonságokat különösen üdvözli a sport-, vadvilág- és akciófotózás, ahol létfontosságú ez a funkció. A vadonatúj HONOR Falcon kamerarendszer a zársebességet és a képalkotási sebességet is tovább javította. Az SMA-motor beépítése az innovatív hardver által növeli a fókuszálási sebességét, hatékonyabbá téve az autófókuszálást és tovább javítva az okostelefonos sportfotózás minőségét.

 

 

A sportfotózás az okostelefonos fotózás következő mérföldköve

A sportfotózás növekvő népszerűségére és a mesterséges intelligencia (AI)  jelentőségére igyekeznek választ adni az okostelefon-gyártók, akik jelentős erőfeszítéseket tesznek a rögzítési sebesség és a kép tisztaságának javítására. Az új HONOR Falcon kamerarendszer minden eddiginél okosabb: míg elődjének mesterséges innteligenciája 270 000 képpel lett tanítva az ugrás, a gyaloglás és a futás beazonosításához, a fejlettebb új verzió már 8 millió képből lett fejlesztve. 

 

 

Az alábbi videó bemutatja, hogyan működik az AI Motion Sensing Capture a backendben:

 

A HONOR Magic6 Pro jelentős frissítést hoz az iparágvezető hardver és az AI-alapú szoftver tekintetében. A teljesen új HONOR Magic6 sorozat hivatalos globális bevezetése február 25-én lesz.

 

 

 

Vissza