A HONOR javítja a játékélményt az összehajtható okostelefonokon

Kütyü Magazin - 2024. február 12.

A HONOR és a Gameloft a Porsche Design HONOR Magic V2 RSR-re optmializált játékélményt készít közösen. Az együttműködés gyümölcse a népszerű Asphalt 9: Legends egy új verziója, ami 120 fps-sel fut majd a hajlítható készüléken amellett, hogy nagyobb felbontást is kínál a nagy kijelzőn.

120 fps-sel a virtuális versenyzők stabilabb és zökkenőmentesebb élményt kapnak, amivel maximálisan kihasználhatják a játék új szezonjait: a Dragon Race és a Festive Sparks évadok során luxusautókkal lehet száguldozni a sarki fények alatt, ami bámulatos élményt nyújt. A versenyszerűen videojátékozók kihasználhatják a gyorsabb reakcióidőt is arra, hogy látványos technikákat hajtsanak végre, minimalizálják futamidejüket és elsüvítsenek társaik mellett a világ különböző városainak digitalizált utcáin. A HONOR ráadásul az első cég, amely hajlítható okostelefonon kínálja 120 fps-sel az Asphalt 9: Legendst.

 

 

A HONOR és a Gameloft teljesen újragondolta a játékot, hogy pörgős, élvezetes, reszponzív és gyönyörű képi világú élményt kínálhasson, tökéletesen igazítva a hajlítható képernyőhöz. Ehhez újraalkotta a mobiljáték renderelési folyamatait, shader-csere technológiát alkalmazott, újragondolta a fizikai textúrákat GPU-alapú élrekonstrukciós technikával, valamint mesterséges intelligenciával integrálta a hajlítható készülékek grafikarenderelési képességeit. Mindez rávilágít a HONOR folyamatos innovációs készségeire és arra, hogy a megfelelő együttműködések milyen remek eredményeket szülhetnek.

Az optimalizált Asphalt 9: Legends a Google Play Áruházban februárban lesz elérhető a Magyarországon már kapható HONOR Magic V2-re, illetve a bizonyos európai országokban beszerezhető Porsche Design HONOR Magic V2 RSR-re.

Vissza