Az MWC látogatói első kézből ismerhetik meg a Galaxy AI által támogatott Galaxy S24 szériát

Kütyü Magazin - 2024. február 27.

A Samsung a Galaxy AI-jal új mobilélményeket mutat be a 2024-es Mobil Világkongresszuson (Mobile World Congress) Barcelonában. A Samsung kiállítóterének látogatói a Galaxy AI funkciókat a Galaxy készülékeken kipróbálhatják, köztük a Galaxy S24 szérián, amelyek az AI mobilok új korszakába vezetnek. Az új ökoszisztéma magában foglalja a Galaxy Watch6 széria egészséget szolgáló okosfunkcióit is, valamint a Galaxy Ring okosgyűrűt, amelyet ezen a kiállításon mutatnak be először a nagyközönségnek.

„Legújabb Galaxy eszközeink és újításaink felszabadítják a mobil AI erejét, így a felhasználók előtt új lehetőségek nyílhatnak meg a mindennapokban – mondta TM Roh, a Samsung MX (Mobile eXperience) üzletágának vezetője és elnöke. – Az idei Mobil Világkongresszuson izgatottan mutatjuk be a portfóliónkban – köztük a Galaxy S24 szérián – elérhető Galaxy AI funkciókat. A közönség láthatja majd, hogy ezek az eszközök hatékonyságukkal miképpen teremhetnek egy jobb, intelligensebb és összekapcsoltabb jövőt.”

Bemutatkozik az AI mobilok új korszaka

A Samsung kiállítóterében a látogatók megismerkedhetnek a Galaxy S24 széria AI funkcióival, amelyek a felhasználók kommunikációját és kreativitását támogatják a mindennapokban. Ilyen funkciók közé tartozik az Élő fordítás, amely a készülékre előre telepített AI segítségével kétirányú, valós idejű fordítást biztosít a telefonbeszélgetések során a nyelvi akadályok áthidalására. A Bekarikázással keresés a Google-lel funkcióval a felhasználók gyors, egyszerű és intuitív módon böngészhetnek, egy egyszerű gesztussal fedezhetnek fel új tartalmakat. A Jegyzetsegéddel az összetettebb szövegeket egyszerűsíthetik és rendszerezhetik, a Generatív szerkesztéssel pedig szabadon átméretezhetik vagy áthelyezhetik az adott fotó tárgyát, a még nagyobb kreatív szabadság érdekében.

A Samsung egy olyan teret is kialakított az eseményen, ahol a látogatók képet kaphatnak a Galaxy S24 széria erőteljes kamerateljesítményéről. A különleges – félhomályos koncertteremre emlékeztető – térben közeli felvételeket készíthetnek a színpadon elhelyezett apró tárgyakról, hogy próbára tehessék a Galaxy S24 széria Nightography, éjszakai felvételek funkciójának egyedülálló képességeit, amely a Galaxy AI-alapú ProVisual motornak köszönhetően gyenge fényviszonyok között is még megbízhatóbb végeredményt kínál.

Ezek a Galaxy AI funkciók hamarosan a korábbi Galaxy modelleken – köztük a Galaxy Z Fold5, Z Flip5, S23 FE okostelefonokon, valamint a Galaxy S23 és Galaxy Tab S9 szérián – is elérhetővé válnak a későbbiekben. A Samsung standján bemutatott Galaxy készülékek csatlakozási funkcióival a felhasználók zökkenőmentesen válhatnak még hatékonyabbá, például a fényképek és videók egyszerű átvitelével és szerkesztésével a Galaxy S24, és Galaxy Tab S9 készülékek között.

 

 

Összekapcsoltabb jólléti élmény az AI jóvoltából

A Samsung az MWC-n mutatja be intelligens egészségügyi termékcsaládját, amely még több eszközön kínál személyre szabottabb és zökkenőmentesebb élményt. Ennek a portfóliónak részeként, először látható a Galaxy Ring, egy olyan új formavilágú egészségügyi eszköz, amely leegyszerűsítheti a jólléti szokások kialakítását. A készülék egy intelligensebb és egészségesebb életmódot támogathat a Samsung Health-en, egy összekapcsoltabb digitális jóllétet szolgáló felületen keresztül.

 

 

A vállalat a közeljövőben megjelenő intelligens egészségügyi funkciókat is bemutatja. A My Vitality Score számos tényező – köztük az Alvás, az Aktivitás, a Pulzusszám, valamint a Pulzusvariabilitás – mérése alapján kínál személyre szabott egészségügyi betekintést. A Booster Card az előre meghatározott célok nyomon követésével és a megvalósítható javaslatokkal egészségesebbé teheti a mindennapokat. A látogatók a Galaxy S24 készülékekkel párosított Galaxy Watch6 okosórákon próbálhatják majd ki ezen funkciók előnyeit, amelyek 2024-ben még több felhasználó számára lesz széles körben elérhetők.

 

 

 

A Samsung bemutatja, miként válhat az otthon az egészségesebb életmód színterévé a SmartThings ökoszisztémájával. A felhasználó vezérelheti a csatlakoztatott lámpákat, azok automatizált ki- és bekapcsolásával elősegítheti az ideálisabb alvást, emellett beállíthat emlékeztetőket, amelyek a gyógyszerek bevételére figyelmezteti. A felhasználó a csatlakoztatott tévén lejátszott fitneszvideót nézve valós időben monitorozhatja az edzés során végzett gyakorlatokat, mérheti a pulzusszámát és számolhatja az elégetett kalóriákat.

 

 

Vissza