Tárd fel a benned rejlő valódi lehetőségeket!

Kütyü Magazin - 2024. október 9.

A Thermaltake, a prémium PC-hardvermegoldások vezető márkája bejelentette a The Tower 600 közepes kialakítású toronyházak megjelenését fekete, Snow, Hydrangea Blue és Matcha Green színekben. 

Ez egy új ATX toronyház a Tower sorozatból, ami páratlan esztétikai vonzerővel és hardverkompatibilitással érkezik. A The Tower 600 a klasszikus, függőleges toronykialakítást használja és jellegzetes, nyolcszögletű prizma alakja van. Támogatja a rejtett csatlakozós alaplapokat és a speciális vízszintes elhelyezést, új szintre emelve vizuális varázsát. Emellett a The Tower 600 jobb oldalára egy 420 mm-es AIO-radiátor, bal oldalára pedig egy 360 mm-es AIO-radiátort helyezhető el, lehetővé téve egy kiváló hűtési megoldás létrehozását csúcskategóriás PC-konfigurációdhoz.

A The Tower 600 kompatibilis mind a standard, mind pedig a legújabb rejtett csatlakozós alaplapokkal, mint az ASUS BTF, az MSI PROJECT ZERO és a GIGABYTE PROJECT STEALTH sorozat. A rejtett csatlakozós alaplapok egyszerűsítik a kábelmenedzsmentet azáltal, hogy a kábeleket hátulra vezetik el, ami javítja azok elvezetését és letisztultabbá teszi a belső buildet. A The Tower 600 zökkenőmentes integrációt és kompatibilitást biztosít a következő generációs alaplapokkal.

A kiváló hűtéstámogatással érkező The Tower 600 jobb oldalán egy akár 420 mm-es, bal oldalán pedig egy 360 mm-es AIO-radiátor helyezhető el, ami kivételes hűtési hatékonyságot biztosít a felsőkategóriás rendszernek. A két felső, előtelepített CT140 PC-ventilátoron kívül The Tower 600 legfeljebb tizenhárom 120 mm-es vagy kilenc 140 mm-es ventilátort képes befogadni, az eltávolítható ventilátorkeretek pedig leegyszerűsítik a ventilátorok telepítési folyamatát. 

Továbbá, a The Tower 600-at arra tervezték, hogy megkönnyítse és még rugalmasabbá tegye a telepítést. Ez a toronyház elforgatható PCI-E foglalatokkal és két extra GPU-kerettel lett felszerelve, amelyek különböző szerelési lehetőségeket biztosítanak a grafikus kártyákhoz. Eltávolítható paneles kialakításával a három, 3 mm-es edzett üvegpanel elöl és a két perforált panel mindkét oldalon könnyen, szerszámmentesen eltávolítható a gyors hozzáférés és az egyszerű karbantartás érdekében. Ezenkívül a The Tower 600 egy hatalmas belső térrel rendelkezik, hátsó kamrája két kábelrögzítőt rejt, emellett a tartozék tépőzáras szalagokkal és kötegelőkkel biztosítja az optimális kábelmenedzsmentet.

Szeretné növelni a The Tower 600 vizuális vonzerejét? Ne hagyd ki a külön megvásárolható toronyháztartó-készletet és a 3,9 hüvelykes LCD-kijelzőkészletet! A toronyháztartó-készlet tartalmaz egy alsó fedlappanelt és egy display állványt, lehetővé téve a ház egyedi, vízszintes elhelyezését. Ami a 3,9 hüvelykes LCD-kijelzőkészletet illeti, az LCD kijelző a TT RGB Plus szoftverrel képes valós idejű információt megjeleníteni a komponensekről, az aktuális időről és időjárásról. Ráadásul bármilyen JPG és GIF fájlt is feltölthetsz 128*480 felbontással a The Tower 600 nagymértékű testreszabásához.

A The Tower 600 közepes kialakítású toronyház megőrzi a The Tower sorozat kedvelt megjelenését, miközben rejtett csatlakozós alaplapokkal való kompatibilitást, rendkívüli hűtési támogatást és kiváló telepítési rugalmasságot biztosít. Ezek az előnyök teszik a The Tower 600-at a tökéletes ATX-toronyházzá a PC-k esztétikájának és teljesítményének maximalizálásához.

 

 

A The Tower 600 közepes kialakítású toronyház jellemzői:

 

Klasszikus függőleges kialakítás

A The Tower 600 megőrzi elődei ikonikus kontúrjait a függőleges kialakítással, de egy nyolcszögletű prizma alakban, amely rugalmasságot biztosít és minimálisra csökkenti a játékra és munkára használt terület akadályait.

 

Egyedülálló nézet – vízszintes toronyház-elhelyezés

Az opcionális toronyháztartó-készlettel, ami egy alsó fedlappanelt és egy display állványt tartalmaz a toronyház vízszintes elhelyezéséhez, a The Tower 600 lehetővé teszi a ház egyszerű testreszabását az egyedi betekintési élményért.

 

Telepítési segédlet:

1. Csavard ki az eredeti lábakat a gépház aljáról!

2. Telepítsd az új alsó fedelet a gépházba és óvatosan helyezd el a The Tower 600-at az állványra!

*Megjegyzés: A radiátort javasolt magasabbra helyezni, mint az AIO pumpáját.

 

Kompatibilis a rejtett csatlakozós alaplapokkal

A következő generációs alaplapokhoz tervezett The Tower 600 különleges kialakítása lehetővé teszi a szabványos, valamint a rejtett csatlakozós alaplapok támogatását. Ezenkívül hátul két eltávolítható panellel rendelkezik mind a bal, mind a jobb oldalon, hogy megkönnyítse a kábelelvezetést.

 

 

Kompatibilis a rejtett csatlakozós alaplapokkal:

• ASUS BTF sorozat

• MSI PROJECT ZERO sorozat

• GIGABYTE PROJECT STEALTH sorozat

 

Jobboldalt egy akár 420 mm-es radiátort, baloldalt egy 360 mm-es radiátort támogat

A The Tower 600 kiváló hűtést biztosít, mivel a jobb oldalon egy akár 420 mm-es, a bal oldalon pedig egy 360 mm-es radiátort is támogat, így hatékonyan csökkenti a ház belső hőmérsékletét és fenntartja az optimális rendszerteljesítményét.

 

Mutasd meg a magad módján!

Az elforgatható PCI-E-foglalatok lehetővé teszik a grafikus kártya eltérő módon történő beszerelését. Két további GPU-kerettel extra támogatást nyújt a GPU-dnak és a riser kábeleknek. (A riser kábel külön vásárolható meg.)

 

Szerszámmentes panelek a könnyű hozzáférésért

A The Tower 600 három 3 mm-es edzett üvegpanelt tartalmaz elöl és két perforált panelt mindkét oldalon. Mindegyik könnyedén eltávolítható eszközök nélkül.

 

Két előtelepített CT140 PC-ventilátor

A The Tower 600 tetején két 140 mm-es PWM-ventilátor található, hogy jó hűtési teljesítményt nyújtson.

 

 

Egységesítsd ventilátoraidat a számítógépeddel!

A Thermaltake bevezette a legújabb CT sorozatú ventilátorokat, így a felhasználók választhatnak a fekete vagy fehér, RGB-s vagy RGB nélküli megoldások közül, hogy bármilyen színsémához passzoljanak.

 

Kellemes látvány, teljesen interaktív

Hozd ki a legtöbbet a The Tower 600 vizuális effektjeiből az LCD-panelkészletünkkel történő frissítéssel! A 3,9 hüvelykes LCD kijelző lehetővé teszi a valós idejű információk megtekintését, valamint bármilyen kép vagy GIF feltöltését a TT RGB Plus 2.0 szoftverrel az extra hangulatért. Azt is lehetővé teszi, hogy interakcióba lépj azokkal a hűtőkomponensekkel, amelyek ugyanazokat az LCD kijelzőket használják. A legújabb verzió idő- és időjárásmódot is tartalmaz, hogy a felhasználók tovább bővíthessék LCD kijelzőink használatát.

 

Válaszd ki a telepítés módját!

A felső, bal és jobb oldalsó keretekkel érkező The Tower 600 elegendő hellyel rendelkezik jobboldalt egy akár 420 mm-es AIO-radiátor, baloldalt pedig egy 360 mm-es AIO-radiátor támogatásához, emellett pedig legfeljebb tizenhárom 120 mm-es vagy kilenc 140 mm-es ventilátor befogadására alkalmas. A beszerelés gyerekjáték a levehető ventilátorkeretnek köszönhetően, amely leegyszerűsíti a folyamatot.

 

Be- és kimeneti légáramlás

A vertikális kialakítású dizájnnal a The Tower 600 továbbra is tökéletesen megtervezett hideglevegő-beömlőkkel és meleglevegő-elszívókkal rendelkezik, hogy a belső hőmérsékletet mindig alacsonyan tartsák.

 

Tökéletes porvédelem

A The Tower 600 jól megtervezett szűrőkkel rendelkezik a felső, hátsó, belső oldalakon és belül a ház alsó részén, hogy megvédje a rendszert a portól.

 

Kiváló hardveres támogatás 

A The Tower 600 kiváló hardveres támogatást nyújt. Legfeljebb egy 210 mm magas CPU-hűtőt, egy 400 mm hosszú GPU-t (tápegységtakaró nélkül), egy 220 mm-es hosszú tápegységet, három 2,5 hüvelykes SSD-t vagy összesen egy 3,5 hüvelykes HDD-t támogat. 

 

Optimális kábelmenedzsment

A Tower 600 hatékony kábelmenedzsmentet nyújt tágas belső terével és két kábelrögzítőjével a hátsó kamrában, valamint kiegészítő tépőzáras szalagokkal és kötegelőkkel egy rendezett és letisztult setup összeállításhoz.

 

Praktikus I/O-portok

A felső részen elhelyezett I/O-portok a következő funkciókból állnak:

• Bekapcsológomb integrált LED-del (fehér)

• HDD LED (piros)

• USB 3.0 Type-A x 4

• USB 3.2 Gen 2 Type-C x 1

• HD audio

• Újraindítógomb

 

DMD: szétszerelhető moduláris kialakítás

Nincs több rés vagy elérhetetlen csavar a sarkokban, a gépszerelés gyerekjáték lehet a szétszerelhető moduláris kialakítással.

 

Kulcsszavak: Thermaltake, toronyház
Vissza