Kajak-kenu 2011 alkalmazás az Ovi Áruházban

Kütyü Magazin - 2011. augusztus 15.

A legcélravezetőbb és legkényelmesebb megoldás számodra, ha követni szeretnéd a MOL Kajak-Kenu Világbajnokságot, vagy csak egyszerűen információhoz kívánsz jutni a világbajnoksággal kapcsolatban, hogy letölthetöd az esemény hivatalos mobilalkalmazását az Ovi Áruházból.

A szegedi MOL Kajak-Kenu Világbajnokság különös jelentőséggel bír, hiszen a 2012-es londoni olimpia legfontosabb kvalifikációs versenye. Az Ovi Áruházból letölthető mobilalkalmazásnak köszönhetően a sportolók és a szurkolók a nap minden percében tájékozódhatnak majd a világbajnokság legjelentősebb eseményeiről szinte bárhonnan a világon. A világbajnokság idején az alkalmazás folyamatosan frissül, így a programok és a rajtlisták is mindig naprakészek lesznek. A hírek mellett a versenyzőkkel kapcsolatos adatok is megtekinthetők.

 

„Az alkalmazással a Nokia és a Magyar Kajak-Kenu Szövetség célja, hogy a sportrajongók könnyen és gyorsan, szinte bárhol, bármikor értesülhessenek a világbajnokság eredményeiről” – mondta el Dankovics Tamás, a Nokia üzletfejlesztési igazgatója.

 

Az alkalmazás ingyenesen elérhető az Ovi Áruházból a Nokia érintőképernyős okostelefonjaira. A hazai felhasználók a magyar, a külföldi érdeklődők az alkalmazás angol nyelvű változatát tölthetik le.

 

Vissza