Valentin napi akció a Gameloft-tól

Farkas Norman - 2012. február 14.

Nincs kivel ünnepelned a szerelmet? Magányosnak érzed magad? A Gameloft akciója segíthet átlendülni a szomorúságon, ugyanis a szoftvercég minden androidos játékát kedvezményesen vásárolhatod meg a mai napon.

A Gameloft akcióban részvevő, androidos kütyükre tervezett szoftverei 0,99 dollárért tölthetők le a fejlesztő webshopjáról. Ahhoz, hogy hozzájuss a minőségi játékokhoz, csupán annyit kell tenned, hogy mobilodról, vagy táblagépedtől meglátogatod az online áruházat, s letöltöd az általad kiszemelt programot, programokat.

Ha még nem vásároltál a Gameloft webshopjában, akkor meg kell adnod bankkártya adataidat a fizetéshez, de ez a kis macera bőven megéri, hiszen az eredeti árakhoz képest jóval olcsóbban juthatsz hozzá olyan népszerű játékokhoz, mint a Modern Cobat 3: Fallen Nation, az Asphalt 6, vagy a The Adventures of Tintin.

Azok a júzerek is játékba fojthatják  a magányosan töltött Valentin nap okozta szomorúságukat, akik iOS rendszerű készüléket birtokolnak, ugyanis a Gameloft akciós játékai az Apple App Store felületén is fellelhetők.

Vissza