Csekkolj és nyerj HTC Sensation XL mobilt!

Farkas Norman - 2011. november 11.

A Vodafone Smart Store november 18-án tárja ki kapuit a felhasználóknak. Ha minimum 5 alkalommal „becsekkolunk” Foursquare-en az üzletbe annak megnyitójáig, akkor lehetőségünk nyílik megnyerni egy Beats fülessel ellátott HTC Sensation XL mobilt. Szóval csekkolásra fel!

A Vodafone mindig is igyekezett egy-egy szokatlan, új irányba mutató húzással előállni a mobilszolgáltatók piacán. Legújabb próbálkozása egy a Foursquare alkalmazás népszerűségére épülő nyereményjáték, melynek keretében a 2011.november 18-án megnyíló üzletébe – a Vodafone Smart Store-ba – kell becsekkolnia azoknak a játékos kedvű okostelefon-birtokosoknak, akik szert szeretnének tenni egy HTC csúcsmobilra.

A legfontosabb szabály, hogy november 18-ig legalább öt alkalommal csekkoljunk be a Vodafone Smart Store-ba, hogy részt vehessünk a sorsoláson, melyre a megnyitó napján kerül sor. A főnyereményt képező HTC Sensation XL igen kellemes motiváló tényező, hiszen a Beats by Dr. Dre fejhallgató szettel és Beats Audio hangrendszerrel felvértezett, Android alapú mobiltelefon a tajvani gyártó egyik nagyágyúja.

A Foursquare megszállottjainak az is jó hír lehet, hogy ha ötször becsekkolnak a Vodafone Smart Store-ba annak megnyitása után, akkor cserébe egy eredeti és utánozhatatlan Vodafone Smart Store badge-et kapnak.

Részleteket és további infókat a www.vodafonesmartstore.hu oldalon találsz!

Vissza