Szűrés

A(z) Vodafone-hu kulcsszót tartalmazó cikkek

Redes vagy? Barangolj úgy az egész EU-ban, mintha itthon lennél!

2014. június 12. -

Az Európai Parlament és a Tanács nemzetközi roaming díjakra vonatkozó rendeletének megfelelően július elsejétől a Vodafone Magyarország drasztikusan, 20-54 százalékkal csökkenti az Uniós roamingolás költségeit, a Vodafone Európai napijegyes ügyfelei pedig már most is a hazai adatforgalmi keretükkel internetezhetnek az Unió területén és a hazai tarifákkal telefonálhatnak, vagy SMS-ezhetnek, jelentette be a Vodafone.

Tovább

A Vodafone 98,3 százalékra növelte 3G lefedettségét

2014. február 3. -

A Vodafone sajtótájékoztatóján jelentette be, hogy 98,3 százalékra növelte 3G mobilinternet lefedettségét Magyarországon, így megerősítette vezető szerepét a mobilinternet ellátottságban.

Tovább

Vodafone Red – 2014-ben változatlan áron

2013. december 20. -

A Vodafone Magyarország kínálatában a következő évben is megtalálhatóak lesznek a Red csomagok a mostanival megegyező feltételekkel: korlátlan beszélgetés és SMS küldés a hazai normál díjas számokra már havi 10 ezer forint alatti áron is.

Tovább

Bevételcsökkenés a Vodafone Magyarországnál

2013. november 18. -

A Vodafone Magyarország Zrt. árbevétele 121,6 milliárd forintra csökkent a 2013. március 31-én zárult üzleti évében az egy évvel korábbi 128,3 milliárd forintról - derül ki a mobilszolgáltató pénteken közzétett vállalati felelősségvállalási jelentéséből.

Tovább