Nem kap hardveres gombokat a HTC One X?

Farkas Norman - 2012. február 17.

A legfrissebb pletykák szerint nem úgy fog kinézni a HTC Mobile World Congressen debütáló csúcsmodellje, a One X /Endeavor, mint ahogy azt eddig hittük. A készülék több, eddig ismerni vélt tulajdonságát is megkérdőjelezik a MoDaCo forrásai.

A MoDaCo állítása szerint az Android 4.0.5 Ice Cream Sandwich rendszerű jövevény – a Galaxy Nexusból már jó ismert - képernyőbe integrált gombokkal érkezik, s ez azt jelenti, hogy a modellről korábban nyilvánosságra került fotó nem fedi a valóságot.

A pletykák azt is állítják, hogy a One X 4,7 hüvelykes HD érintőképernyője nem AMOLED, hanem Super LCD panelből készül, továbbá az eszközben nincs microSD kártyahely, cserébe viszont 32GB belső tárhelyet tartalmaz. Szintén új információ, hogy a telefon microSIM kártyával lesz használható, energiaellátását pedig egy 1800mAh teljesítményű telep biztosítja.

A fenti információknak – természetesen – semmilyen hivatalos háttere nincsen, de egy biztos: a HTC február 26-án megrendezésre kerülő sajtóeseményén mindenre fény derül.

Vissza