Series 40 titán házban - Gresso Regal Black

Farkas Norman - 2012. március 26.

Mindössze 333 példányban kerül kiadásra a Gresso Advantage luxusmobil-sorozat legújabb tagja, a Regal Black. A telefon szoftveres és harveres szempontból sem kínál extrákat a tech-mániásoknak, ám olyan hangzatos dolgokkal büszkélkedhet, mint a kristály hát- és előlap, vagy a titán ház.

A Gresso Regal Black egy vérbeli luxusmobil: gyönyörű és buta – persze az utóbbi időben egyre több okos, a prémium kategóriát képviselő telefonnal találkozhattunk. A készülék házát egy titánhüvely adja, melyet egyetlen titándarabból faragnak ki, melynek a forgácsolási eljárás után csupán 9 százaléka marad vissza. A 121 x 46 x 12 milliméteres, 130 grammos masina előlapját természetes kristályüveg képezi, s ugyanez elmondható a hátlapjáról is. A Regal Black anyaghasználata tehát abszolút megfelel a kategóriának, ám a szoftver és a fícsörök tekintetében nem került valami magasra a léc: az eszközön a rendkívül kiforrt Series 40 platform teljesít szolgálatot.

A szélsebes yachtok formavilágát idéző, karakteres külsejű mobiltelefon 333 példányban kerül forgalomba, ára 5000 dollár körül alakul.

 

Vissza