Áprilisban érkezik a Galaxy S III?

Farkas Norman - 2012. március 22.

A Samsung egyik munkatársa, Kim Young-ha elárulta, hogy áprilisban kerül sor a cég következő zászlóshajójának hivatalos bemutatójára. A Galaxy S III már jóideje a figyelem középpontjában van, s most néhány új fotó is megjelent róla az interneten. Hab a tortán, hogy a készülék specifikációiról szintén új információkkal szolgálhatunk.

Ha Kim Young-ha igazat mondott a News.mk.co magazinnak, akkor május 22.-e helyett már jóval korábban, valamikor a jövő hónapban megismerkedhetünk a koreai gyártó nagyágyújával. Egyrészt a szolgáltatók igényei, másrészt a konkurensek lépesei (pl.: HTC) késztethetik arra a Samsungot, hogy mielőbb lerántsa a leplet legújabb csúcsmodelljéről. Nem egyszerű a gyártó dolga, hiszen az Android Ice Cream Sandwich alapú jövevényt világszerte egyidőben szeretné elérhetővé tenni.

A mai nap folyamán bukkantak fel az alant látható fotók, melyek feltételezhetően a Galaxy S III-ról készültek. Érdekes, hogy az első kép rácáfol azon társaira, melyek eddig megjelentek a Samsung szóban forgó üdvöskéjéről. A második felvétel hitelesebbnek tűnik, ugyanis azt a masinát láttatja velünk, mellyel a korábban kiszivárgott sajtófotón találkozhattunk.

A valószínűleg i9300 kódnévvel illetett újdonság egyébként 4,7 hüvelykes, 1280 x 720 pixel felbontású, „edge-to-edge”  Super AMOLED Plus megjelenítővel, 1,5GHz-es, négymagos Exynos processzorral, 1GB RAM-mal és 32GB belső tárhellyel érkezik a legfrissebb pletykák szerint. A telefon 12 megapixeles, LED villanóval segített fő kamerájával 60fps sebességgel rögzíthetünk 1080p HD videókat, az előlapon elhelyezett, 1,3 megapixeles egység a videocsevegéshez jöhet majd jól. A 131 x 64 x 8 milliméteres, 125 grammos szerkezet energiaellátását egy 1750mAh teljesítményű akkumulátor látja el, a kiemelkedő adatkommunikációs és csatlakozási képességekért pedig a WLAN, GPS, Bluetooth (4.0) és NFC modul, valamint a HSPA+ modem felel.

Ha minden igaz, már nem kell sokáig várnunk arra, hogy minden részletre fény derüljön.

 

[Forrás: Unwired View, Übergizmo]

Vissza