Megérkezett a Samsung WiFi képes önképezőgépe - DV300F

Kütyü Magazin - 2012. március 27.

Már Magyarországon is kapható a Samsung legújabb, dupla LCD kijelzős, Wi-Fi kapcsolattal rendelkező önképezőgépe, a DV300F, amellyel az elkészült önarcképek és fényképek akár azonnal, vezeték nélkül megoszthatók az interneten.

Az elülső oldalon elhelyezett 1,5 hüvelykes kijelző nagyban megkönnyíti a saját magunkról készített fotók helyes komponálását, míg a hátsó, 3 hüvelykes átlójú képernyőn visszanézhetők és szerkeszthetők az elkészült képek. A rengeteg további extra mellett 5x optikai zoom, F2.5 fényerejű 25 mm-es kezdőállású nagylátószögű objektív és 16,1 megapixeles érzékelő dolgozik azért, hogy a DV300F-fel lőtt fotók a lehető legjobb minőségben készüljenek el.

A Samsung dupla kijelzős digitális fényképezőinek első generációja tavaly gyorsan népszerűvé vált a felhasználók körében, de sokan hiányolták a fényképek gyors, akár azonnali megosztásának lehetőségét. Erre válaszul alkotta meg a Samsung a beépített Wi-Fi kapcsolattal rendelkező DV300F modellt, így a felhasználók azonnal feltölthetik az elkészített fényképeket, videókat az otthoni számítógépükre, és akár a Facebook-ra, a Picasa-ra, a Photobucket-re vagy a YouTube-ra is. Továbbá az olyan felhő-alapú szolgáltatások is elérhetők, mint a Samsung AllShare Play vagy a Microsoft népszerű SkyDrive-ja, így tényleg csak pár mozdulat a képek tárolása és megosztása.

Bőven kerültek más kényelmi és szórakoztató funkciók is az új készülékbe. Ilyen többek között a Child Mode, amelyben a gyermekek mosolyát előcsalogató animációk jelennek meg az elülső kijelzőn. A Magic Frame-mel bárki könnyedén egy magazin címlapjára varázsolhatja magát, de arra is van lehetősége, hogy utólag készítsen keretet a fotókhoz, míg a Picture in Picture opcióval a háttérkép elkészítése után csak törölni kell a kép egy részét, hogy a következő fotó ebbe a keretbe kerüljön majd. A különleges szolgáltatások sorát erősíti az Artistic Brush is, amellyel bármelyik kép színes vagy fekete-fehér festménnyé változtatható egyetlen gombnyomásra.

A DV300F önképezőgép fekete és ezüst/piros színben vásárolható meg hazánkban, ajánlott bruttó 54.900 Ft fogyasztói áron.

Vissza