Szűrés

A(z) Samsung-hu kulcsszót tartalmazó cikkek

A Samsung idén elért sikerei számokban

2013. december 21. -

Saját értékesítési adatok és a GfK felmérései szerint idén tarolt a Samsung az okostelefonok, táblagépek és fényképezőgépek piacán: 2013 októberében minden második, hazánkban eladott okostelefon Samsung márkájú volt, a tavalyihoz képest megötszöröződött táblagép piac kiemelkedő képviselője a Samsung Galaxy Tab 2 7.0 WiFi (P3110) modell volt idén, és a Samsung a stagnáló fotós piacon is meg tudta többszörözni forgalmát 2013-ban.

Tovább

Megvan Magyarország Angry Birds bajnoka

2012. december 4. -

Nagy Zoltán, 39 éves budapesti metróvezető nyerte a szombaton megrendezett döntőt a hazai Angry Birds bajnokságban, így megkapta a lehetőséget, hogy a december 13-án Londonban megrendezendő Angry Birds Európa-bajnokságon hazánkat képviselje a hazai második és harmadik helyezettel, Schubert Gyöngyivel és Fábián Lászlóval együtt. Addig pedig az első helyezéséért elnyert Samsung Smart TV-n gyakorolhat.

Tovább

Samsung Series 3 350V és Series 5 550P notebook: multimédiára és játékra tervezve

2012. szeptember 7. -

Már Magyarországon is kapható a Samsung legújabb multimédiás notebookja, a Series 3 350V, valamint gamer notebookja, a Series 5 550P. Az újdonságok a legújabb, harmadik generációs Intel Core i5 és i7 processzorokkal, Windows 7 Home Premium operációs rendszerrel és kiváló multimédiás konfigurációval érkeznek.

Kulcsszavak: Samsung-hu, notebook
Tovább

Új mestermű a Samsungtól: Series 9 notebook

2012. augusztus 13. -

Megérkezett hazánkba a Samsung legújabb, lenyűgöző kivitelezésű notebookja, a Series 9, amely nem csak magas teljesítményével, de páratlanul elegáns megjelenésével is kiemelkedik a csúcskészülékek mezőnyéből. A modell az aprólékos mestermunka minden jegyét magán viseli, és hű társa lesz azoknak, akik notebookjukra nem csak munkaeszközként, hanem stíluselemként is tekintenek.

Tovább