Lumigon T2: hamarosan

Farkas Norman - 2012. június 22.

A dán gyártó közleményében elárulta, hogy androidos üdvöskéje, a Lumigon T2 még a nyár folyamán megérkezik egyes ázsiai és európai országok üzleteibe. A Bang & Olufsen hangrendszerrel és lehengerlő külsővel bíró mobil nem lesz olcsó mulatság.

A Mobile World Congress során került sor a Lumigon T2 leleplezésére, s azóta alig lehetett hallani a készülékről. Nemrég közleményt adott ki a gyártó, melyben előre vetítette a készülék megjelenésének várható idejét.

Jó hírünk van azok számára, akik rajonganak a dán gyártó prémium masináiért, ugyanis hónapokon belül piacra kerül egyes aurópai és ázsiai országokban az Android 4.0 Ice Cream Sandwich rendszert futtató T2. A nyár végén érkező, 116x58x9,9 milliméteres kütyü felszereltségében találunk a kategóriában megszokott elemek mellett izgalmas komponenseket is. Ilyen például a manapság egyre ritkábban előforduló infravörös port és a prémium hangzással kecsegtető Bang & Olufsen ICEpower hangrendszer, de a nem mindennapi megjelenést is ide sorolhatjuk.

Nincs mese, a Lumigon T2 extráit meg kell fizetni: a fekete és fehér színben érkező készülék várható ára 500 és 600 euró között alakul.

Kulcsszavak: Lumigon
Vissza