Díjazták a Füles iPad alkalmazását

Kütyü Magazin - 2013. április 22.

A Sanoma Media Budapest alkalmazását, a Füles iPad keresztrejtvényt díjazták a European Digital Media Awards 2013 pályázatán Londonban. A Tablet Publishing kategóriában ért el harmadik helyezést a magyar fejlesztésű applikáció.

A World Association of Newspapers and News Publishers (WAN-IFRA) által meghirdetett pályázatra 14 ország több mint 70 termékét jelölték. Erős mezőnyben a Tablet Publishing kategória harmadik helyét szerezte meg a Füles iPad keresztrejtvény alkalmazása, olyan híres kiadványok mögött, mint az angol Metro napilap digitális verziója.

Vincent Peyrègne, balra (CEO, WAN-IFRA) adja át a díjat Szépvölgyi Tamásnak, jobbra (Sanoma Media Budapest, Mobilmédia Portfolió-igazgató).

 

A díj a megváltozott médiahasználati szokásokat kielégítő innovatív és felhasználó-központú digitális termékeket ismeri el. A nyertesek kiválasztása során olyan szempontokat vett figyelembe a zsűri, mint a média használat sokszínűsége, vagy a megvalósítás relevanciája a tartalomhoz kapcsolódóan.

A Füles továbbra is rendkívül népszerű a keresztrejtvény kedvelők körében, de kiemelten fontosnak tartjuk, hogy fiatalabb olvasókhoz is eljussunk a digitális kiadványainkkal. A tablet applikáció ráadásul olyan speciális hirdetési megoldásokat is kínál, melyekkel ügyfeleink hatékonyabban és kreatívabban érik el célcsoportjaikat. Nagy öröm szánunkra, hogy egy ilyen rangos rendezvényen is elismerték a fejlesztésünket” – mondta el a díjjal kapcsolatban, Szépvölgyi Tamás, a Sanoma Media Budapest Mobilmédia Portfolió-igazgatója. 

A Füles bemutatkozó videója megtekinthető (angol nyelven), valamint az alkalmazás letölthető iPad készülékekre.   

Két napilap iPad verziója előzte meg a Fülest. A Tablet Publishing kategória győztesei: 

1.     Dagens Nyheter – „Dagens Nyheter”, Svédország

2.     dmg media – Metro, Egyesült Királyság

3.     Sanoma Media Budapest – Füles keresztrejtvény iPad applikáció, Magyarország 

 

A nyertesek teljes listája itt található.

 

 

Vissza