Kiszivárgott a Nexus 5 kézikönyve

Farkas Norman - 2013. október 8.

Napvilágra került a Nexus 5 felhasználói kézikönyve, melynek tartalma megerősíti a készülék korábban kiszivárgott részleges specifikációját.

Az Android Police birtokába került egy felhasználói kézikönyv, melyet a Nexus 5 ázsiai és európai 4G hálózatokat támogató, „DE21” sorszámú kiadásához szántak. A kiszivárgott dokumentum egyértelműen megerősíti a készülék technikai felszereltségéről szóló korábbi pletykákat.

A Nexus 5 tehát 4,95 colos Full HD kijelzőt, négymagos 2,3GHz-es Qualcomm Snapdragon 800 processzort, valamint optikai képstabilizátorral felturbózott, 8 megapixeles hátlapi, illetve 1,3 megapixeles előlapi kamerát tudhat magáénak. Az Android 4.4 KitKat referenciamodelljeként piacra kerülő jövevény emellett 32GB belső tárhelyet (nem bővíthető), Slimport videó csatlakozót és 2300mAh kapacitású akkumulátort kapott.

A kézikönyv valószínűleg nem végleges, ugyanis a benne szereplő adatok szerint Bluetooth 3.0 került a gépbe, ám a Bluetooth SIG azt nemrég 4.0 LE modullal hagyta jóvá, az akkumulátor kapacitása pedig a friss pletykák szerint nem 2300, hanem 3000mAh.

 

 

 

[Forrás: Engadget]

Vissza