Mobiljátékba költözik a Family Guy

Farkas Norman - 2013. december 12.

2014-ben debütál a népszerű Family Guy rajzfilmsorozat alapján készülő mobiljáték, amely iOS és Android platformon is elérhető lesz.

Jó hír a Family Guy rajongók számára, hogy kedvenc rajzfilmsorozatukból iOS és Android rendszerekre szánt mobiljáték készül 2014-ben a Fox Digital Entertainment és a San Franciscó-i TinyCo együttműködése jóvoltából.

A Polygon szerint a játék ingyenes lesz, alapsztorija pedig szorosan kötődik majd a 212 részes sorozat történetéhez, s persze a szereplői is ugyanazok a figurák lesznek. A játékmenetben szabadon kalandozhatunk Quahog városában, ahol találkozhatunk az ismert karakterekkel.

A játékban lesznek stratégiai elemek, de a fő hangsúlyt mindenképp a Griffin családra és történetükre helyezik a készítők. Szerencsére nem lesz időnk unatkozni, hiszen annak érdekében, hogy a felhasználók érdeklődése fennmaradjon, folyamatosan frissítik majd az alkalmazást. A legjobb az egészben, hogy a Fox és TinyCo valóban egy minőségi, érdekes programot szeretne készíteni, s nem az a céljuk, hogy lehúzzanak egy bőrt a népszerű sorozatról.

 

 

[Forrás: IntoMobile]

Vissza