Képeken a kínai Xperia Z Ultra kihívó

Farkas Norman - 2014. március 21.

A kínai hírközlési felügyelet oldalán bukkant fel a ZTE bivalyerős phablet modellje, melynek hivatalos bemutatója négy nap múlva lesz, szinte egyidőben a HTC All New One-éval.

A TENAA, vagyis a kínai hírközlési felügyelet adatbázisában bukkantak rá az alábbi képekre, melyeken a ZTE új, 6,44 hüvelykes Full HD kijelzővel megáldott phablet készüléke látható.

Kiderült, hogy a Sony Xperia Z Ultra elsőszámú kihívójának ígérkező Nubia X6 meghajtásáról egy négymagos, 1,7GHz-es processzor gondoskodik, amit 2GB RAM és maxiumum Full HD felbontású videók rögzítésére alkalmas, 8 megapixeles kamera egészít ki. A csöppségnek korántsem nevezhető, 220 grammos és 175,9 x 89 x 7,9 milliméteres eszköz fedélzetén az Android 4.3 Jelly Bean rendszer teljesít szolgálatot, azaz a KitKat jelenlétéről szóló pletykák ugyanúgy kacsának bizonyultak, mint a 75 megpixeles kamerát és 4K videózást előre vetítő hírek.

A készülék a ZTE korábban kiküldött sajtómeghívói szerint a HTC új csúcsmodelljével egy napon, március 25-én debütál majd.

 

 

[Forrás: Unwired View]

Vissza