Flappy Bird klón Android Wearre

Czipperer Dia - 2014. július 9.

A Flopsy Droid, a népszerű Flappy Bird játék egyik klónja Android Wear rendszert futtató eszközökre is elérhető a Google Play áruházban.

A Flappy Bird őrület még a játék megszűnésével sem ért véget, hiszen számos klón látott már azóta napvilágot. Az egyik közülük, a Flopsy Droid az Android Wear rendszert futtató eszközökre is letölthető, mint például az LG G Watchra vagy a Samsung Gear Live okosórára. 
 


A játékot egy német informatikus hallgató fejlesztette, és már fel is került a Google Play Store-ba, ahonnan ingyenesen letölthető. Bár arról nem szól a fáma, hogy egy kis kijelzős eszközön milyen játékélményt nyújt, illetve arról sem, hogy mennyire szívja le az egyébként sem túl masszív akkumulátort. 

A G Watch és a Gear Live bizonyos országokban már előrendelhető a Google Play áruházon keresztül, hazánk azonban nem tartozik közéjük. Jó hír viszont, hogy a nemrég bemutatkozott Android Wear rendszerre már játékok is letölthetők, és mire hozzánk is eljut, talán már visszajelzések is lesznek arról, milyen a játékélmény egy okosórán.

 

Forrás: Übergizmo.com

Vissza