Tesztelték az iPhone 6 Plus hajlíthatóságát [Videó]

Czipperer Dia - 2014. szeptember 24.

Sérülékeny lenne az új „giga” iPhone? Egy vállalkozó szellemű csapat, az Unbox Therapy úgy döntött, leteszteli, mennyire hajlik az Apple csúcsmobilja. A Galaxy Note 3-mal is összevetették.

Az iPhone 6 Plust próbálta meg meghajlítani az Unbox Therapy csapata. Nem telt bele két percbe, és az erőkifejtésnek köszönhetően meghajlott a telefon. Bár ez nem tette használhatatlanná az Apple mobilt, biztosan nem lesz már tökéletes. Ez tehát azt jelenti, egy emberi erőnek megfelelő, illetve egy nagyobb behatás könnyen kárt tehet a vékony alumínium vázzal rendelkező telefonban.

A Twitteren jelent meg egy hasonló poszt egy cikkre reflektálva, mely szerint a kisebb kiadás (iPhone 6) esetén is fennáll ez a probléma.

És hogy mindezt el is higgyük, a csapat fogott még egy óriásmobilt, ráadásul nem is a legújabb szériából, és szintén letesztelte. A Samsung Galaxy Note 3 volt a szerencsés delikvens. Ám hiába a nagy erőkifejtés, a már-már elvörösödött ujjak, nem hajlott meg a telefon, többszöri próbálkozásra sem. Lehet, hogy egy jól összevágott videót látunk, és valójában is fejtettek ki akkora erőt, mint az látszott, ám a videó alapján egyértelműen a Samsung phablet nyerte a hajlítástesztet.

 

 

 

 

 

Forrás: Übergizmo.com

Vissza