Itt az első mobilplatformra forgatott TV sorozat – Chosen

Kütyü Magazin - 2014. október 22.

Az új médiafogyasztási szokásokat követve kifejezetten mobilplatformra készült az amerikai Chosen című filmsorozat, amely hazánkban elsőként a Telenor MyTV szolgáltatáson keresztül érhető el az AXN Now kínálatában.

Magyarországon is jól megfigyelhető az izgalmas tévésorozatok iránti fokozott érdeklődés és a mobil tartalomfogyasztás erősödése. A kifejezetten hordozató eszközökre (okostelefonok, táblagépek) forgatott, vérfagyasztó izgalmakat tartogató Chosen alaptörténetét mindössze egy ügyvéd, egy doboz, a dobozban lapuló fegyver és fénykép képezi.

A történet szerint a látszólag véletlenszerűen kiválasztott ügyvéd feladata, hogy a dobozban rejlő fegyverrel megölje a fényképen szereplő idegent. Az eleinte hihetetlennek tűnő küldetésről hamar kiderül, hogy nagyon is valóságos, és az üldözőből is hamarosan üldözött válik. A főszerepet játszó, amerikai származású Milo Ventimiglia több filmből is ismerős lehet, hiszen többek között szerepelt a Rocky Balboában, a Szívek szállodájában és a Hősök című sorozatban is. A Chosen kifejezetten mobilplatformra tervezett szériájának első évada – vagyis 6, egyenként 20 perces epizódja – már elérhető a Telenor online televíziós szolgáltatásában, a MyTV-n, az AXN Now kínálatában.

 

 

A Telenor a népszerű sorozaton kívül további újdonságokkal is meglepi ügyfeleit. A MyTV mobilalkalmazás felülete mostantól egy könnyen kezelhető „csempés” felületen érhető el, amely táblagépes használat esetén kifejezetten ideális élményt nyújt. Az alkalmazás megnyitásakor automatikusan az aktuális élő tévéműsorok ajánlója és a személyre szabott nyitólap jelenik meg, amely a korábban megtekintett, valamint a felhasználó által a kívánságlistára felvett műsorok alapján alakul ki, így minden MyTV néző biztos lehet abban, hogy a számára legérdekesebb tartalmakat láthatja.

Az Android alkalmazásban szintén újdonság a műsorújság funkció, amelyben akár egy hétre előre is lehet böngészni a következő műsorok között. Az AXN Now kínálatából többek között A törvény embere (Justified), a Crossing Lines - Határtalanul, a Merlin kalandjai (Merlin) és a Kemény zsaruk (The Shield) sorozatok is megérkeztek a MyTV Videótárba, azaz az igény szerint elérhető tartalmak köre is bővült.

A Telenor MyTV-ről további információ itt található.

 

Vissza