Érezz rá az ívre és nyerj egy LG G Flex2 mobilt!

Farkas Norman - 2015. március 10.

Az LG "Keresd az ívet” című fotópályázatán ívet, vagy íveket ábrázoló fotókkal lehet indulni, a nyeremény egy különleges, ívelt G Flex2 mobiltelefon és tíz LG ajándékcsomag. A március 10-től 31-ig tartó pályázat képeit Soós Bertalan fotós és az LG Magyarország munkatársai bírálják el.

Az ívelt formavilág az LG termékportfóliójában a televíziók, monitorok és telefonok terén is megjelenik. A tavaly debütált ívelt G Flex sorozat második készüléke, az LG G Flex2 március második felétől Magyarországon is kapható lesz. A piacon egyedülálló hajlított csúcstelefon a fotózásban is igen erős, 13 megapixeles kamerával és lézeres autofókusszal érkezik. Éppen ezért a debütálásra fotópályázattal készül a vállalat.

 

 

A ma induló és március 31-ig tartó fotópályázaton az #lg_keresdazivet hashtaggel Instagramra feltöltött képpel lehet indulni, egy játékos több képpel is nevezhet. A pályázó által készített fotónak épített vagy természeti környezetünkben lévő ívet, vagy íveket kell ábrázolnia, legyen szó például építészeti motívumról vagy a természet íves szépségeiről. A képeket elbíráló zsűri tagjai Soós Bertalan fotós, és az LG Magyarország munkatársai.

További információk és játékszabályzat az LG Magyarország Facebook oldalán és honlapján érhetők el.

 

 

 

Vissza