Hirtelen előkerült ellopottnak hitt iPhone-ja

Czipperer Dia - 2015. április 8.

Egy tengerjáró luxushajón utazott az a magyar utas, akinek iPhone-ja egyik napról a másikra váratlanul eltűnt. Az eset már mint egy éve volt, azonban most meglepő fordulat történt az ügyben.

Már feladta a reményt, hogy megtalálja iPhone-ját az az utas, akinek a telefonja tavaly, egy nemzetközi luxushajó fedélzetén tűnt el. Akkor rögtön jelentette az esetet, ám senki nem foglalkozott vele. Most azonban a Hvg-nek számolt be az ügy fejleményéről.

Lehet, hogy ő maga is túljutott már a történteken, és gondolta, hogy a tolvaj jól járt az új mobiljával, azonban, ami ezután történt, arra ő maga sem számított.

Egyik napról a másikra az iCloud fiókjába képek kezdtek el feltöltődni az eltűnt mobilról. A fotókon jól látszik a hajó személyzetének egyik tagja. A lopás tehát valóban beigazolódott, sőt, mi több, értelmet nyert az eset.

Forrás: hvg.hu

 

Ez után az utas a képeket továbbította a hajótársaságnak, akik érdekes módon fejezték ki sajnálatukat a károsultnak. Egészen konkrétan úgy tettek, mintha maga a lopás meg sem történt volna, csak a telefon hirtelen előkerült volna. Íme a levél, amit kapott tőlük:

Forrás: hvg.hu

 

 

Forrás: hvg.hu, nyitókép: softpedia.com

Vissza