Szénszálas és kristályokkal díszített iPhone 6-ot mutatott be a Goldgenie

Czipperer Dia - 2015. május 6.

A luxuskiegészítő gyártó Goldgenie bővítette portfólióját a szénszálas iPhone 6 modellel. Az erős anyagból készült eszközből háromféle verzió készült.

A Goldgenie a legújabb Apple mobilt sem hagyhatta ki a sorból. Az iPhone 6 felturbózott változatát mutatta be a gyártó. A készülék fémszálas borítással és Swarovski kristályokkal ékeskedik.

Az erős anyagból készült 64 gigabájtos mobilok különlegessége nem csak ebben rejlik. Ahogy azt már a Goldgenie-től megszokhattuk, 24 karátos aranykivitelben érkeznek a luxuspéldányok, illetve sötétebb árnyalatú fém (platina) borítással érkeznek.

Az arany modell 2637 fontba kerül, míg a platina verzióért 100 fonttal többet kell fizetnünk. Luxumobilhoz méltóan a telefon egy különleges, cseresznye tölgyből készült dobozban érkezik.
 


A sima szénszálas modell nem elég meggyőző, akkor még mindig ott van a Swarovski kövekkel kirakott változat is (Carbon Fiber Swarovski Style Logo Collection). A kristályok a telefon hátoldalán lévő Apple logót is feldobják. Ez a verzió 100 fonttal kerül többe a „hagyományos” kialakításhoz képest.
 


Ezen kívül pedig arra is van lehetőség, hogy a Carbon Fibre Swarovski Style Brilliance Collectiont válasszuk, amely tovább növeli a kövek számát a telefon hátoldalán és az oldalán is. Ez a verzió 3037 fontba kerül.

 

 

Forrás: GSMArena.com

Vissza