Díjmentes Deezer előfizetést ad a Telenor a heti roaming adatjegyekhez

Kütyü Magazin - 2015. május 22.

A Telenor valamennyi feltöltőkártyás és havidíjas ügyfele a korábbinál kedvezőbb áron mobilinternetezhet külföldről, akár Európán kívülről is. Ráadásul még a Deezer is díjmentes lesz.

A Telenor bőséges mobilinternetes adatmennyiséget tartalmazó díjcsomagokat vezetett be. Ezek révén nem csak Európán belül, de akár más földrészeken lévő országokban is jutányos áron lehet internetezni, ráadásul a legtöbb ügyfélnek elérhetők, nem csupán egy-egy speciális díjcsomagot használók számára.

Takács Zoltán, a Telenor Magyarország digitális szolgáltatásokért felelős vezérigazgató-helyettese kifejtette, hogy nem kötik hűségidőhöz a roamingot biztosító szolgáltatáscsomagok használatát. Az ügyfelek pedig Európán belül és kívül összesen 20 országban tudják használni a 4G kapcsolatot. A lefedettség érdekében, országonként három-négy partnerszolgáltatóval is megállapodtak.

Az európai országba utazó telenorosok az EU Net Napijegy M megrendelésével 1490 forintért egy napig tudnak internetezni 200 megabájtos adatforgalom erejéig. Azok, akik külföldi tartózkodásuk alatt sem akarják visszafogni mobilinternetezési szokásaikat, a Telenor 1 és 2 gigabájtos hetijegyeket – EU Net Hetijegy M és EU Net Hetijegy L - kínál 3490 forintos, valamint 5990 forintos áron. 

Azok, akik üdülésük alatt is szeretnének telefonálni, az EU DUO Hetijegy a jó választás, ez az 500 megabájt mobilnetforgalom mellett korlátlan hívásfogadási lehetőséget, valamint 100 perc magyar hívószám felé irányuló beszélgetést tartalmaz. Mindegyik adatroaming-csomag igény szerint kibővíthető további adatforgalommal: 100 megabájtnyi bővítés 990 forintba, 500 megabájt extra forgalom 1990 forintba kerül, az ExtraAdat 100 és ExtraAdat 500 opciókkal.
 


Újdonság, hogy az EU Net roaming hetijegyeket választó ügyfeleknek idén a Telenor egy kéthetes nyaralás erejéig – pontosabban 15 napig – díjmentesen elérhetővé teszi a Deezer Zene szolgáltatás használatát. A vállalat egy kifejezetten nyári napokra összeállított lejátszási listával is kedveskedik előfizetőinek.

 

Kép: telenor

Kulcsszavak: Telenor, roaming, Deezer
Vissza