Fém burkolatot kaphat az LG G4 Pro

Czipperer Dia - 2015. június 12.

Alighogy megérkezett az LG zászlóshajó G4 okostelefonja, máris a Pro változatról keringenek a hírek. Ha minden igaz, fém burkolatú lesz az új üdvöske.

Az év második felében újabb nagy bejelentésre készül az LG. A dél-koreai ET News legfrissebb híre szerint a G4 Pro verziója érkezhet, amelyről egyelőre nem sok mindent lehet tudni, de az a hír járja, hogy fém borítást kaphat.

Feltehetően az LG azért döntött az eltérő anyaghasználat mellett, mert így jobban megkülönböztethető lesz a G4-től, amely marhabőr és műanyag hátlappal debütált. Ez érthető is, hiszen két különálló termékről van szó.

Úgy tűnik azonban, hogy nem mindenki van kibékülve a teljes fémházzal az LG háza táján, többen is inkább a fém keretre voksolnának, hiszen a fém borítás nem éppen az olcsó megoldások közé tartozik. Ez egyben a készülék drágább árcéduláját is eredményezné, vagyis többet kóstálhat a mobil, mint a G4 műanyag verziója.

Ha már pro verzió, akkor kicsit ütősebb felhozatalt várnánk a mobiltól, mint amit a G4 kínál. Feltehetően nagyobb kijelzőt kap majd, és talán stylus toll is jár majd hozzá. Ha valóban így lesz, ezzel már méltán versenyre kelhet a Galaxy Note 5-tel, amelyet az idei IFA szakkiállításra datálnak.

 

Műanyag borítású LG G4

 

Forrás: Phonearena.com

Vissza