Világszerte rendelhető a Xiaomi Mi 4i

Czipperer Dia - 2015. június 5.

A Xiaomi Mi 4i bár egyelőre csak bizonyos ázsiai országokban vásárolható meg, a készülék bárhonnan megrendelhető a Uniqbe felületén keresztül.

Április végén debütált a Xiaomi legújabb mobilja, a Mi 4i, amelyhez azóta már, néhány nappal ezelőtt frissítés is érkezett. A kínai gyártó első körben az anyaországban és néhány ázsiai piacon tette elérhető készülékét: Hong Kongban, Szingapúrban, Indiában és Malajziában kapható a mobil.

Azonban a világon bárki előrendelheti a telefont, méghozzá a Uniqbe oldalán keresztül. A Hong Kong-i illetőségű kisekereskedő 240 dollárért (plusz szállítási költség) árulja a legújabb Xiaomi mobilt. A telefon egyébként változó árakon szerezhető be: Indiában 200 dollárért, de vannak olyan helyek, ahol 300 dollárt kérnek a telefonért, így a Uniqbe árcédulája egy arany középútnak is tekinthető.

 

 

A Xiaomi Mi 4i-ről már korábban is az a hír járta, hogy a telefont a gyártó nem kifejezetten a kínai, inkább a nemzetközi piacokra szánta. Ez a debütáláskor is megerősítést nyert, amit most még tovább erősít a Uniqbe lépése.

A készülékről bővebben korábbi cikkünkben olvashattok.

 

Forrás: Phonearena.com

Vissza