Képeken a Motorola Moto G (2015)

Farkas Norman - 2015. július 14.

Napvilágra került egy csokornyi látványterv a Motorola nagysikerű Moto G sorozatának legújabb, 2015-ös tagjáról, amely a várakozások szerint ősszel jelenik meg majd meg a piacon.

Az immár a Lenovo zászlaja alatt működő Motorola 2013-ban nagy sikert aratott középkategóriás ár/érték arány bajnokával, a Moto G-vel, amibe sikerült minden fontosabb funkció mellett értékelhető hardvert pakolni, s mindezt kedvező áron a felhasználóknak kínálni. A széria második, 2014-ben piacra dobott képviselője próbálta továbbvinni az elődmodell örökségét, de a kelleténél kevesebb hardveres fejlesztést kapott, így kevésbé hozta lázba a nagyközönséget.

Idén talán fordulhat a kocka az ősszel érkező Moto G (2015) jóvoltából, hiszen az eddig kiszivárgott infók alapján a friss modell már 64 bites Qualcomm Snapdragon 410 chipsettel és 13 megapixeles kamerával büszkélkedhet. Sajnos azonban – ha hihetünk az eddigi híreknek és őszig nem változtat a gyártó a specifikáción – a fejlesztéseket most sem vitték annyira túlzásba, hiszen az újdonság az 5 hüvelykes HD kijelzőt, az 1GB RAM-ot és a 8GB tárhelyet is meg fogja örökölni tavalyi testvérétől.

Ami a jövevény dizájnját illeti, a Nowhereelse.fr oldalon felbukkant látványtervekre támaszkodhatunk, amiket elnézve a gyártó megtartotta a szériára jellemző formavilágot, csak minimális változtatásokat alkalmazott a burkolaton.

 

 

Az új Moto G persze így is nagyon vagányul néz ki, és ami bevált, azt nem is érdemes megváltoztatni. Ennek ellenére úgy érzem, jobb lett volna, ha dizájn frontján is próbálnak némi újdonságot csempészni az idei G-be, ami plusz vonzerőt jelent a vásárlók szemében.

 

 

[Forrás: GSM Arena]

Kulcsszavak: Motorola, Moto G
Vissza