Helix, a fülhallgatótartó karkötő

Vértes Judit - 2015. július 23.

Rengeteg eszköz küzd már a kezeinkért, pontosabban a csuklónkért. A Helix elsősorban nem egy új viselhető kütyü, hanem a sok kütyü közül az egyik, a füllhalgatóink tárolását megoldó karkötő.

A viselhető fitness-trackerek és okosórák világában talán furcsa, egy olyan eszköz megjelenése, mely csupán arra szolgál, hogy kényelmesen viselhessük a Bluetooth fülhallgatónkat amikor épp nem használjuk őket.

De Angela Pan, a Helix mögött álló digitális kiegészítőkkel foglalkozó Ashley Coe cég ügyvezetője elmondta, a Helix elsősorban a divatra és a funkcionalitásra koncentráltak. A Helix nem egy újabb digitális eszköz, csupán egy praktikus és divatos megoldása a fülhallgatók tárolásának.

Az, hogy elsősorban a divatra koncentráltak abból is látszik, hogy a Helix egyik változata 18 karátos arannyal díszített (269$ a korai vásárlóknak), illetve az olcsóbb változat ezüst és pezsgőszínű alumínium ötvözete (99$). A fülhallgató tároló karkötő ugyanabból az anyagból készült, mint az Apple Watch Sport szíja.

 

A Helix későbbi generációi között lesznek sportosabb változatok. Jelenleg egy elegáns, divatos és praktikus megoldása az örökös problémáknak, amit a fülhallgatók használaton kívüli tárolása jelent. A zsebünkből elveszítjük, a táskában nem találjuk, vagy tönkremegy.

A Kickstarter oldalon elindított kampány célja 100000$, amiből három nap alatt már 30000$-t sikerült összegyűjtenie.

 

 

Forrás: Mashable.com

Vissza