Október 8-án ingyen hipernetezhetnek a telenorosok

Kütyü Magazin - 2015. október 7.

Holnap, azaz október 8-án ingyen használhatják a Hipernetet a Telenor ügyfelei. Az ország 20 forgalmas pontján, többek között budapesti helyszíneken várják az érdeklődőket.

2015. október 8-án a Telenor minden lakossági és üzleti havidíjas ügyfele ingyen használhatja a Hipernetet belföldön. A Telenor szokásos évi ügyfélnapja keretében lehetővé teszi előfizetői számára, hogy ezen a napon minden kockázat nélkül letesztelhessék a szupergyors mobilinternet nyújtotta előnyöket.

A Telenor Hipernet-hálózata az elmúlt egy évben sokat fejlődött: a 4G szolgáltatás lakosságra vetített kültéri lefedettsége több mint kétszeresére – 90 százalékra – emelkedett az országban, a felhasználók adatforgalma pedig heti szinten a másfélszeresére – 400 terabájtra – emelkedett.


Az ügyfélnap keretében a vállalat munkatársai országosan 20 helyszínen egy-egy gigantikus méretű társasjátékkal várják az ügyfeleket és az érdeklődőket. A játékon keresztül megismerhetőek a vállalat egyedülálló szolgáltatásai, amelyeket korábban éppen az ügyfelek visszajelzései alapján fejlesztett a Telenor. Erre a napra a Telenor lekapcsolja a Hipernet adatforgalmi számlálókat, azaz ügyfelei ingyenesen, adatforgalmi korlát nélkül használhatják a készülékükkel elérhető leggyorsabb Hipernetet.

Az idei év különlegessége még, hogy a 400 munkatárs mellett 200 telenoros kolléga országosan összesen négy iskolát is felkeres a Hipersuli program keretében, hogy rendkívüli tanórák keretében a biztonságos internethasználat alapjairól beszélgessenek a gyerekekkel.

A Telenor társasjáték helyszínein nyereményjáték is várja az érdeklődőknek: a kvízkérdésre helyesen válaszolók között egy Samsung Galaxy S6 edge telefont sorsolnak ki, illetve minden játékos 2GB Hipernet adatjegyet kap ajándékba, amit bármely személyre szabott ajánlat igénybevételekor aktiválhat, vagy átruházhat egy barátjára.

 

 

Kulcsszavak: Telenor, Hipernet 4G
Vissza