Saját magát gyógyítja az új iPhone-hoz tervezett kijelzővédő [Videó]

Czipperer Dia - 2015. október 26.

Öngyógyító iPhone kijelzővédő fóliát mutattak be. A kiegészítő a kisebb sérüléseket kevesebb, mint egy perc alatt eltünteti. 

Az Innerexile bejelentette legújabb termékét, az iPhone védőfóliáját, amely képes magát meggyógyítani, ha valamilyen sérülés érné. Vagyis nem csupán védi a készüléket a különféle behatásoktól, de még azok nyomait is eltünteti.

Az iPhone 6s és 6s Plus modellhez tervezett védőfólia 0,2 milliméter vastag, és teljes mértékben kompatibilis a 3D Touch-csal.  

A gyártónak nem ez az első öngyógyító terméke. Korábban már terveztek ilyen tokokat iPhone modellekhez, azonban kijelzővédő fólia esetében hasonló megoldást még nem láttunk. Ennek titka, hogy magában a fóliában található egy vékony réteg. Ebben olyan mikrokapszulák vannak, melyekből ragasztóhoz hasonló anyag folyik ki, amikor sérülés éri. Ez az anyag eltömíti azokat a réseket, melyek a behatás során keletkeznek.

Az iPhone 6s-hez szánt kiegészítő már megvásárolható az Amazon kínálatában 23,99 dolláros áron, a nagyobbik modellhez tervezett változat pedig 2 dollárral drágábban szerezhető be. Mindkét fólia a korábbi széria modelljeivel is használható, nevezetesen az iPhone 6 és 6 Plus modellekhez is.

 

 

Forrás: Engadget.com

Vissza