Megérkezett a Samsung Galaxy J3

Czipperer Dia - 2015. november 20.

Úja taggal bővült a Samsung Galaxy J-szériája. A család legújabb modellje, a J3 a China Telecom kínálatában lesz elsőként elérhető.

A Samsung kínai weboldalán jelent meg a vállalat legújabb, Galaxy J3 névre keresztelt mobilja. A készülék a hónap elején járt a TENAA-nál, és már kapható is lesz China Telecom kínálatában. Azt azért érdemes megemlíteni, hogy a szolgáltatónak szánt verzióról derültek ki egyelőre információk, elképzelhető, hogy az alapmodell ettől eltérő specifikációkkal érkezik a további piacokra.


A mobil – a J-család többi tagjához hasonlóan – nem a csúcskategóriás készülékek táborát erősíti. A telefon lelke egy 1,2 GHz-es processzor, 1,5 RAM-mal megtámogatva. Az 5 hüvelykes HD kijelzős 
mobil (720 px, SUPER AMOLED) egy 8 megapixeles fő- és egy 5 megapixeles előlapi fénylesőt kapott. A készülék mindössze 138 grammot nyom.

A hivatalos specifikációból egyelőre nem derül ki, melyik Android verzió teljesít szolgálatot az eszközön, azonban a TENAA-nál járt készüléken Android 5.1.1-es verzió futott. A szoftveres oldalt tekintve a mobilon a Smart Manager és a Milk Music app is megtalálható.


Egyelőre nem derült ki, mennyibe kerül majd a telefon, és az sem világos, pontosan mely más piacokon lesz majd elérhető. Csupán annyit lehet tudni, hogy a China Telecomnál átszámítva 200 dolláros áron lehet majd hozzájutni.

 

Forrás: GSMArena.com

Vissza