Visszafogott tudást, de ütős üzemidőt ígér a MACOOX EX1

Czipperer Dia - 2015. november 20.

A kínai okostelefon gyártó MACOOX bemutatta EX1 névre keresztelt mobilját. A telefon ugyan szerény specifikációkkal, de erős akkumulátorral száll harcba a vetélytársakkal.

A kínai MACOOX mobilgyártó lerántotta a leplet legújabb mobiljáról. A 14-15 milliméter vastag telefon ugyan nem a csúcskategóriás mobilok sorát erősíti, viszont combos akkumulátora kiemeli az átlagos telefonok sorából. Vegyük sorra, mit is tud a mobil.

Az EX1 névre keresztelt készülék 4,5 hüvelykes kijelzőt kapott, meghajtásáról pedig egy négymagos processzor gondoskodik. Ennek órajeléről és típusáról azonban nem árult el részleteket a gyártó. A telefon memóriája mindössze 1 gigabájt, és tárhely tekintetében sem volt túl bőkezű a gyártó, mindössze 8 gigabájttal látta el az eszközt. Jó hír, hogy a 8 megapixeles főkamerához egy LED vaku is társul, az előlapi fényleső pedig 2 megapixeles képeket lő.

Ami azonban kiemeli a többi belépőkategóriás mobil sorából, az az akkumulátor, amely 9000 mAh-es. Ez igen ütősnek ígérkezik, még a táblagépekben sem nagyon találkozunk hasonló kapacitással.

Azt egyelőre nem árulta el a gyártó, ezzel mennyit is bír majd a mobil, abban azonban biztosak lehetünk, hogy ilyen specifikációk mellett nem egy-két napos üzemidőről beszélhetünk.

 

 

 

Forrás: GSMArena.com

Vissza