Kiszivárogtak az LG G5 specifikációi

Czipperer Dia - 2015. december 10.

A 2016-os Mobile World Congressre (MWC) várják az LG soron következő zászlóshajó mobiljának érkezését, és már a készülék specifikációiról is hallani pletykákat.

A kínai közösségi oldalon, a Weibón jelentek meg pletykák az LG új csúcsmobiljáról, a G5-ös modellről. A készülék, ha minden igaz, 2016 februárjában, az MWC-n mutatkozik be a nagyközönségnek.

Az egyelőre még kérdéses, hogy ekkor csak bejelentik a modellt, vagy hivatalosan is debütál majd a piacon, azonban pletykák már akadnak a készülék háza táján. Az eddig megjelent híresztelések alapján a mobil a phabletek sorát erősíti majd a maga 5,6 hüvelykes QHD megjelenítőjével. Ha minden igaz, nagy változás ezen a téren nem lesz elődjéhez képest, a G4 kijelzője ugyanis mindössze 0,1 hüvelykkel kisebb volt. Azok, akik nagyobb felbontást vártak a mobiltól, most csalódottak lehetnek, eddig úgy tűnik, marad tehát a 4K kijelző.

A felszín alatt találjuk a legújabb Qualcomm lapkát, a Snapdragon 820-at az Adreno 530 GPU-val karöltve, amely 40%-kal gyorsabb működést garantál elődjénél. A mobil kamerája is ütősnek ígérkezik: a fő fénylesőt 21, az előlapit pedig 8 megapixeles képességekkel ruházták fel.

A pletykák további részét illetően a készülék íriszazonosítással (szemalapú biometrikus azonosítás) és 3 vagy 4 gigabájt RAM-mal felvértezve érkezhet.

 

 

Forrás: Talkandroid.com

Kulcsszavak: MWC, LG G5, LG G4, LG
Vissza