Tablet alapú pénztárgép egy magyar cipőboltban

Kütyü Magazin - 2015. december 18.

Megnyitotta első magyarországi üzletét a MUSETTE cipőbolt a Váci utcában. A boltban tablet alapú pénztárgépet használnak, amely elegáns, kicsi és trendi, ám egy PC-kassza tudását hordozza.

Megnyílt a MUSETTE exkluzív cipőbolt a fővárosi Váci utcában. Az 1992-ben alapított márka jelen van Európában, Észak-Amerikában és Ázsia több országában is, Magyarországon most nyílt meg az első üzletük, a karácsonyi bevásárlási roham elején. A boltvezetés a Laurel Cégcsoportot bízta meg a kassza szállításával és üzembe helyezésével, az üzletbe tableten működő Laura kasszarendszer került.

A cég vezetése úgy döntött, hogy a nyitás pillanatától kereskedelmi háttérrendszerrel támogatják a bolti folyamatokat. Ehhez a ProBasicet választották, amelyet kifejezetten non-food üzletek számára fejlesztett a Laurel Cégcsoporthoz tartozó ProgAdat Kft. A kiskereskedelmi rendszer gyors és kulturált értékesítést tesz lehetővé. Giesz István, a ProgAdat ügyvezetője elmondta, hogy az áruazonosítás vonalkódos technikával történik, a rendszer kezeli a készletezést, a törzsvásárlói rendszereket, a nem készpénzes fizetési lehetőségeket.

A háttérrendszer alkalmat ad a központ és a bolt közötti kommunikációra, illetve a cég más üzleteivel is kapcsolatot tart fenn. Ez akkor lesz igazán fontos, ha a bevezetés sikeres és később bővül a hazai üzlethálózat is. A vezetők számára a ProBasic átláthatóvá teszi a folyamatokat, a pénztárosok tevékenysége nyomon követhető, műszak végén elszámoltathatók. A kereskedelmi rendszerhez akár távolról, mobileszközzel is csatlakozhatnak a felhasználók. A hozzáférési szintek precízen testre szabhatók.

Tableten is működő online pénztárgép

 

Vissza