Olcsó árcédulás 4G képes mobil Kínából – VKworld T3

Czipperer Dia - 2016. április 27.

Aki igazán jó ár-érték arányú okostelefont keres, annak jó választás lehet a VKworld T3-as mobilja, amleyhez a Gearbest ráadásul most ingynees szállítás is biztosít. A 4G képes, tetszetős phablet május 20-ig előrendelhető.

A Gearbest május 20-áig számos mobilját kedvezményes áron és ingyenes szállítással kínálja a világ több országába, köztük Magyarországra is. A modellek között akadnak ütősebb és átlagosabb példányok is, azonban mivel nem kell megfizetni a márkanevet, még a középkategóriás verziók az átlagosnál sokkal kedvezőbb áron szerezhetők be.

Az egyik ilyen készülék a VKworld T3 névre keresztelt mobil, amely a maga 5 hüvelykes megjelenítőjével a phabletek sorát erősíti. Az 1280 x 720 pixel felbontású IPS kijelzőt továbbá 2.5D Arc technológiával fejelte meg a gyártó, amely jelentősen javítja a tapintási és csúsztatási élményt. A készülék egyben pedig az eddigi legnagyobb, 25mmx35mm-es okostelefon hangszóróval is büszkélkedhet.

A modell hátlapja a Samsung Galaxy S5 modellnél megszokott ujjlenyomat-biztos dizájnt kapta meg. A lenyűgöző textúra tehát nem csak vonzó megjelenést kölcsönöz a mobilnak, hanem fogása is kényelmes, hiszen nem csúszkál rajta a kezünk. Az oldalán végigfutó fém keret pedig prémium megjelenést kölcsönöz az eszköznek.

Az óriásmobil egy középkategóriás eszköz tulajdonságaival felruházva érkezik. A telefon lelke egy 1 GHz órajelű, 64 bites, négymagos MTK6735-ös processzor egy Mali-T720-as GPU-val karöltve, fedélzetén pedig az Android 5.1 Lollipop rendszer teljesít szolgálatot. Ami a kamerát illeti, a 13 megapixeles képességekkel felruházott főkamera mellé egy 5 megapixeles szelfi fénylesőt kapott a mobil.

Szintén a készülék mellett szól a dual SIM támogatás, illetve a második SIM kártya hely az alap 16 gigabájtos tárhely bővítésére is igénybe vehető, hiszen microSD kártya tárolására is alkalmas.

További specifikációk a Gearbest oldalán olvashatók, ahol most május 20-ig ingyenes szállítással rendelhető meg a telefon. Magyarországra 7-25 nap elteltével érkezik meg. A szállítás az előrendelési időszak lezártával, május 20-án kezdődik.

Érdemes most körülnézni a Gearbest oldalán, mert anyák napi akcióval számos termék kedvező áron szerezhető be.

Vissza