Új LG phablet a színen – G Vista 2 [Videó]

Czipperer Dia - 2015. október 20.

Bemutatkozott az LG G Vista utódja. A jövevény az AT&T kínálatában jelent meg. A szolgáltató egy bemutató videót is közzétett a modellről.

Az amerikai AT&T jelentette be hivatalosan az LG G Vista 2 modellt. A szolgáltató egy promóvideót tett közzé a jövevényről.

A telefon nyolcmagos, feltehetően Snapdragon 615-ös processzorral száll majd versenybe. A készülék a phabletek sorát erősíti a maga 5,7 hüvelykes, 1080 pixel felbontású kijelzőjével.

A mobil továbbá 2 gigabájt RAM-ot és 16 gigabájt, microSD-vel bővíthető tárhelyet kapott. A telefon hátoldalán egy LED vakuval megtámogatott 13 megapixeles, lézeres autofókusszal és Color Spectrum szenzorral ellátott kamera található, mely pontos színeket kínál. A kamera szoftveréhez kézi mód is társul, vagyis a felhasználók maguk állíthatják be a különféle paramétereket a képkészítés során.  

Előlapján egy 5 megapixeles fényleső csücsül, fedélzetén pedig az Android Lollipop rendszer teljesít szolgálatot. A mobilhoz egy stylus oll is jár majd. 

Ami a szoftveres frontot illeti, az LG feature-ök sem hiányozhatnak belőle. A Knock on mellett a szintén népszerű Knock Code is helyett kapott, valamint QSlide és a Quick Memo szintén érkezik a mobillal. 

Az AT&T egyelőre nem közölte, mennyibe kerül majd a telefon, és azt sem lehet még tudni, pontosan mikortól lehet majd megvásárolni. Csupán csak annyit árultak el, hogy nagyon megéri majd a pénzét.

 

 

Forrás: GSMArena.com

Vissza