Eddz bármilyen terepen az új WS620 vízálló Walkman sorozattal!

Kütyü Magazin - 2017. április 26.

A Sony új víz- és porálló WS620 Walkman sorozata lehetővé teszi, hogy az csak az edzésre koncentráljunk, legyünk akár vízben vagy a szárazföldön. 

A Bluetooth vezetéknélküli technológiával ez a kompakt, all in one vezetéknélküli MP3 lejátszó a tökéletes társunk lesz a hosszabb és intenzívebb edzéseken is.

 

Viseld minden évszakban: esőben, napsütésben, hóban vagy akár a tengerben

A WS620 sorozat az NW-WS623 (4GB) és az NW-WS625 (16GB) sportoláshoz kifejlesztett, vezetéknélküli Walkmanekből áll, amelyek bármilyen körülmények között megállják a helyüket edzés közben. -5-től 45-fokig bármilyen időben használhatók, porállóságukat pedig mi sem bizonyítja jobban, mint hogy IPX6 értékelést kaptak, ráadásul ellenállnak a kisebb szemcséknek is, így a tengerparti tréningekhez is tökéletesek. Ha úsznánk egyet egy forró nyári napon a tengerben vagy a medencében, akkor is magunkkal vihetjük bármelyiket, hiszen mindkét típus vízálló és két méteres mélységig a víz alá is merülhetünk velük akár 30 percre is.

 

 

Gyors, intenzív és kitartó mozgáshoz tervezték

A kényelmes viseletet az ergonomikus tervezés garantálja, amely során arra törekedtek, hogy minél kisebb, vékonyabb és könnyebb legyen a két zenelejétszó. Ráadásul a fekete, kék, lime sárga és szürkés-fehér színekben elérhető Walkmanek biztosan a helyükön maradnak, bármilyen mozgásformát is végzünk.

 

Végigkísér a sikerhez vezető úton

Ez az első olyan vízálló Walkman család, amelyben elérhető a Sony egyedi zajkontroll technológiája, a környezeti hang üzemmód. Ez lehetővé teszi, hogy a külső hangokat is halljuk, amikor szeretnénk, hogy a kültéri edzés még élvezetesebb legyen.

Edzhetünk órákig bárhol a WS620 sorozat tagjaival, a szimplán egy érintéssel aktiválható környezeti hang üzemmóddal hallhatjuk a minket körülvevő hangokat is, miközben kedvenc zenénk szól. Így például egy izzasztó kerékpártúra közben is meghalljuk a körülöttünk lévő madarakat anélkül, hogy le kellene vennünk a fülhallgatót vagy az edzőnkkel vagy edző társunkkal is tudunk közben beszélgetni egyetlen ütem kihagyása nélkül.

 

 

Kelj fel, készülj fel és indulj!

A gyors töltés lehetővé teszi, hogy 3 perc töltés után egy 60 perces edzést bírjon a készülék. Ha pedig teljesen feltöltjük, akkor akár 12 órán át élvezhetjük kedvenc zenéinket.

 

 

Az egyszerűség gyönyörűsége

Egyszerűen csatlakoztathatjuk a Walkman-t a számítógépünkhöz, amelyre könnyen át tudjuk húzni a fájlokat, amiket hallgatni szeretnénk. Ezutánmár mehetünk is a szabadba, hogy meghódítsuk a világot a legjobb ritmusokkal a fülünkben, anélkül, hogy egy extra készülékeket kellene magunkkal cipelnünk. Vagy csak szimplán csatlakoztassuk a telefonunkhoz Bluetooth vagy NFC egy érintéses technológia segítségével, és indíthatjuk is a kedvenc edzős lejátszási listáinkat a telefonunkról.

Vissza