Idővel MP3 és DLNA támogatást kap a PS4

Czipperer Dia - 2013. november 14.

Amikor a Sony bejelentette, hogy érkezik a PS4, sok felhasználó háborgott, mert számos formátumot nem támogatott az eszköz. A vállalat most úgy döntött, enged a felhasználói nyomásnak és orvosolja a problémákat.

A Sony bejelentette, hogy a legújabb játékkonzolja, a PS4 MP3, audio ÉS DLNA támogatást is kap. Ez utóbbi olyan nyílt szabványt takar, ami lehetővé teszi, hogy a különböző elektronikai eszközök egymáshoz csatlakozhassanak és tartalmat cseréljenek egymás közt (MP3 és videó streaming). Ezek egy későbbi szoftverfrissítéssel lesznek elérhetők. 

Shuhei Yoshida, a Sony PlayStation Worldwide Studios vezetője elmondta, hogy arról még nincs konkrét menetrend", ez a szoftverfrissítés mikor jelenik majd meg, ám szerinte egy ilyen eszköz esetében a médiafogyasztás nem elsődleges szempont. 

Bár a frissítésre még várni kell, holnap viszont Amerikában már startol (november 15.) a készülék, Európába pedig november 29-én érkezik. Íme egy videó, amelyen azt láthatjuk, hogy az Amazon központjában csomagolják a PS4 modelleket, hogy a boltok polcaira kerülhessenek.

 

 

Forrás: Übergizmo.com

Vissza