Világszerte 5,9 millió PlayStation 4 konzolt értékesítettek az ünnepek alatt

Kütyü Magazin - 2018. január 9.

A Sony Interactive Entertainment (SIE) bejelentette, hogy kiemelkedően magas számban értékesítettek PlayStation4 (PS4) konzolokat és PS4 játékokat az ünnepek alatt.

  • A karácsonyi időszakban több mint 5,9 millió PS4 konzolt adtak el. 
  • Összeségében több mint 73,6 millió PS4 konzolt értékesítettek világszerte 2017. december 31-ig. 
  • Több mint 55,9 millió PS4 játékot adtak el kiskereskedelmi üzletekben, illetve töltöttek le a PlayStationStore-ból az ünnepek alatt. Így összesen 645 millió példányt értékesítettek 2017. december 31-ig. 

„A rajongóink folyamatos támogatásának köszönhetően idén is kiemelkedő eladási adatokat sikerült elérnünk az ünnepek alatt” – mondta John Kodera, a Sony Interactive Entertainment elnök-vezérigazgatója. „A PlayStation Network továbbra is látványos növekszik, a PlayStation Plus tagok száma meghaladja a 31,5 milliót, a PS Store-on pedig az eddigi legtöbb vásárlás zajlott 2017 decemberében. Szeretném megköszönni a közösségünknek és a partnereinknek, hogy segítettek egy újabb mérföldkő elérésében. Ígérjük, hogy továbbra is ilyen elkötelezettséggel dolgozunk, szeretnénk újabb fantasztikus élményeket nyújtani felhasználóinknak, többek között új exkluzív játékokkal és változatos hálózati szolgáltatásokkal."

A PS4 jelenleg 127 országban és régióban érhető el. 

Kulcsszavak: Playstation 4, Sony
Vissza