A Samsung Galaxy S20 megváltoztatja, amit a világról eddig gondoltál!

Kütyü Magazin - 2020. február 12.

A Samsung bemutatja a prémium Galaxy S20 családot, amely alapjaiban változtatja meg, hogyan fedezzük fel és örökítjük meg a körülöttünk lévő világot. A Galaxy S20 készülékek új generációs kamerafelépítése, amely a mesterséges intelligenciában rejlő lehetőségeket és a Samsung eddigi legnagyobb képszenzorát hozza el, lenyűgöző minőségű fotókat eredményez. 

A kamera mellett a Galaxy S20 készülékek a legtöbb okostelefonhoz kötődő funkciót és élményt is még jobbá és egyszerűbbé teszik. A termékportfólió személyre szabható zenelejátszási lehetőségeket kínál a nap bármely pillanatában, lehetővé teszi, hogy a videókat olyan minőségben tekintsék meg, ahogyan azt a készítői is megálmodták és segítségével bárhol játszhatók konzolos stílusú játékok. 

„Az új évtizedben az 5G technológia teljes mértékben megváltoztatja majd a kommunikáció módját és azt, hogyan tapasztaljuk meg a körülöttünk lévő világot – mondta el Dr. TM Roh, a Samsung Mobilkommunikációs üzletágának vezetője és elnöke. – A Galaxy S20 család mindhárom tagja 5G képes , így a Samsung egy teljes terméksorozattal alakíthatja át az emberek életét. Az elképesztő, mesterséges intelligencia alapú kamerával a pillanatok úgy rögzíthetők, ahogyan azok valójában megtörténnek és a szeretteinkkel is zökkenőmentes kapcsolatot biztosít.”

 

A jövő kommunikációs megoldásai

Az 5G a mobil innováció új évtizedét hozza el. Az új generációs csatlakoztathatóság jegyében a Galaxy S20 család minden egyes tagja1, a Galaxy S20, a Galaxy S20+ és a Galaxy S20 Ultra is a legújabb 5G technológiával érkezik. A Galaxy S20+ és Galaxy S20 Ultra a vállalat első készülékei, amelyek a Sub-6 és mmWave sávok  egyidejű használatával hoznak el új élményeket. A Galaxy S20 támogatja a Sub-6 technológiát. A Galaxy S20 sorozat mindhárom készüléke hagyományos és standalone 5G képességgel is rendelkezik. 

 

A fotózás új korszaka 

Az okostelefonok az élet megkerülhetetlen részei, a felhasználók ezekkel mesélik el a nem mindennapi történeteiket, így amikor új készülék vásárlására kerül sor, az egyik legfontosabb tényező a kamera minősége. A felhasználók felgyorsult életstílusához tervezett Galaxy S20 teljesen új mesterséges intelligencia alapú kamerarendszere a Samsung eddigi legnagyobb képszenzorával minden környezetben képes a lehető legjobb felvételt elkészíteni. 

  • Tűpontos részletek: A nagyobb képszenzorral érkező Galaxy S20 kamerája szupermagas-felbontással érkezik, így részletesebb képek készíthetők, amelyek könnyebben is szerkeszthetők. A kamera 108MP a Galaxy S20 Ultra, és 64MP a Galaxy S20 és Galaxy S20+ esetében. Az elkészült képek minden egyes részlete kiválóan látható még kedvezőtlen fényviszonyok mellett is, hiszen a nagyobb képszenzor több fényt képes befogadni. A Galaxy S20 Ultra kamerája új szintet képvisel. Az innovatív nona-binning technológiával kilenc pixel kombinációjából hoz létre egyet, így magas minőségű képet készít.   
  • Páratlan zoom képesség: A Galaxy S20 Space Zoom ultranagyítás technológiájával, amely Hibrid optikai zoom és Szuper Felbontású, mesterséges intelligencia alapú zoom kombinációját használja, a felhasználók akkor is közel lehetnek a fotó témájához, ha valójában távol vannak. A Galaxy S20 és Galaxy S20+ harmincszoros zoommal érkezik, a Galaxy S20 Ultra forradalmi hajlított lencséi pedig elhozzák a százszoros Space Zoom ultranagyítás technológiát. Az S20 Ultra mesterséges intelligencia alapú képfeldolgozással csökkenti a minőségromlást zoomolás közben, így a képek lenyűgöző minőségben készülhetnek el.
  • Egy kattintás, számtalan lehetőség: Az Okos felvétel funkcióval a felhasználók egyszerre élhetik át és örökíthetik meg a pillanat teljességét. Mesterséges intelligencia alapú kameratechnológiájával a Galaxy S20 több képet és videót is készít párhuzamosan, így a mesterséges intelligencia segítségével a felhasználók kiválaszthatják az Élőfókusz, cropped, Ultraszéles, vagy más különleges beállítások közül a legjobbat. 
  • Professzionális felvételek: A Galaxy S20 8K videórögzítésre képes, így a felhasználók minden részletet élethű színekkel és kiemelkedő minőségben örökíthetnek meg. Még a legrázósabb videók is úgy jelennek meg, mintha kamerastabilizátorral készítették volna őket, a Szuperstabil felvétel módnak, a gördülést gátló stabilizátornak és az AI mozgáselemzésnek köszönhetően. A felvételek elkészítése után a videóból kiemelkedő minőségű állóképek vághatók ki vagy egyszerűen tükrözhetők Samsung QLED 8K TV-re , amely egyedülálló audiovizuális élményt biztosít. 

 

Még inkább azt tedd, amit szeretnél!

A Galaxyval egyszerűbbek és jobbak azok a mindennapi tevékenységek, amelyekben az okostelefonok szerepet kapnak. Az új funkciókkal érkező, és nyitott partneri együttműködésekkel támogatott Galaxy S20 készülékeket arra tervezték, hogy a hétköznapi mobilhasználat követelményeinek megfeleljenek.

  • Zene: Ébredés után vagy úton az edzőterem felé a Galaxy S20 a Bixby asszisztens és a Spotify integrációjának köszönhetően mindig személyre szabott, és a rutinhoz igazodó zenét szolgáltat. A Zene Megosztás funkcióval a legjobb zenék csatlakoztatott Bluetooth eszközökön, így autórádión, vagy hordozható hangszórón is lejátszhatók, így akár többen is egyszerre lehetnek DJ-k egy hosszú autóúton . 
  • Kiemelkedő minőségű videóchat a Google Duoval: A Galaxy S20 okostelefonnal még egyszerűbb a videóchat. Az 5G képes készülék új szintre emeli a csevegés élményét az előre telepített, először a Galaxy S20 készülékeken elérhető Google Duo alkalmazással. A felhasználók már hívásindítás közben, közvetlenül a tárcsázóból kezdeményezhetnek videóhívást a Duón keresztül, akár HD minőségben. A Google Duo több operációs rendszerrel is kompatibilis, így korlátlan platformok közötti chatet tesz lehetővé. Az egész családnak jut hely a képernyőn a széles látószögű lencséknek köszönhetően, miközben egyszerre akár 8 ember is beszélgethet. 
  • YouTube 5G-vel: A 8K videók megosztása még gyorsabb és egyszerűbb. A Samsung és a YouTube partnerségének köszönhetően a felhasználók közvetlenül, az 5G támogatásnak köszönhetően pedig ultragyors sebességgel  tölthetnek fel 8K tartalmakat a videómegosztóra. 
  • Szórakoztatás: A Samsung és a Netflix együttműködésében elismert rendezők készítenek a Netflix saját gyártású műsoraihoz kapcsolódó bónuszvideókat a Galaxy S20 professzionális minőségű kamerájával. A továbbfejlesztett integrációnak köszönhetően a Netflix tartalmai már a Bixby asszisztens, a Samsung Daily és a Finder segítségével is böngészhetők . 
  • Gaming: A Galaxy S20 új szintre emeli a mobilos játékélményt. A 120 Hz-es frissítési ráta látványos és akadozásmentes játékot tesz lehetővé, különösen az 5G hálózatokon. A Samsung partnere, a Microsoft, 2020 tavaszán mutatja be népszerű Forza Street játék mobilos verzióját a Galaxy Store-ban. A Galaxy S20 gyors processzora, a 12 GB RAM , az egyedi AKG hangzás és a game booster, amely a háttérben optimalizálja a csúcsteljesítményt, különleges játékélményt biztosítanak a felhasználóknak. 

 

Számtalan lehetőség új élményekre  

A Samsung legújabb csúcskészüléke, a Galaxy S20 olyan prémium technológiákkal érkezik, amelyeket a Galaxy felhasználók már jól ismerhetnek. A Galaxy S20 a Samsung eddigi legbiztonságosabb eszköze, amelyet a vezető mobilbiztonsági platform, a Knox véd a mikrochiptől a szoftveres szintig. A Galaxy S20 a hardver alapú támadások ellen az új, kiemelten biztonságos Guardian Chip processzorral védekezik.

A Galaxy S20 nagy teljesítményű, intelligens akkumulátorát 25 wattos gyorstöltéssel látták el, az Ultra pedig a 45 wattos Szupergyors töltést is támogatja . A sorozat minden tagja kiemelkedő méretű, az S20 esetében 128 GB-os, az S20+ és S20 Ultra készülékeknél pedig 128, 256 vagy 512 GB-os belső tárhellyel rendelkezik . 

A Galaxy S20 a Samsung eddigi legegyszerűbb, könnyen használható és letisztult felhasználói felületével, a One UI 2-vel érkezik. A csúcskészülékkel a felhasználók a SmartThings segítségével vezérelhetik okos otthonukat, a Samsung Health-en keresztül követhetik a személyes egészségük alakulását, és a Galaxy Ökoszisztéma további sokoldalú szolgáltatásait is használhatják. 

 

Galaxy Buds+ 

A Samsung Galaxy Buds+ lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy teljesen belefeledkezzenek kedvenc zenéikbe vagy podcastjaikba. Az AKG által hangolt Buds+ kétirányú dinamikus hangszórókkal és három mikrofonnal érkezik a páratlanul tiszta hangzásért. A Galaxy Buds+ egyetlen töltéssel akár 11 órányi zenehallgatást tesz lehetővé, a töltőtok pedig további 11 órányi energiát biztosít . A Buds+ vezérlését biztosító alkalmazás már iOS kompatibilitással is elérhető, így készüléktől függetlenül részesülhetnek rendkívüli hangzásban a felhasználók . A Spotify exkluzív ajánlatával könnyebb lehet a zenehallgatás és a lejátszási listák összeállítása, a zenék pedig egyetlen érintéssel elindíthatók . 

 

Galaxy S20 elérhetőség

Magyarországon a Galaxy S20 4G 324 990 Ft-os, a Galaxy S20+ 4G 359 990 Ft-os, a Galaxy S20+ 5G 394 990 Ft-os és a Galaxy S20 Ultra 5G 484 990 Ft-os ajánlott fogyasztói áron 2020. március 13-tól lesz elérhető. 

A Galaxy S20+ és a Galaxy S20 Ultra készülékek előrendelési akcióban is elérhetőek 2020. március 8. 23:59 óráig vagy a készlet erejéig. A promócióban résztvevő előrendelők egy Galaxy Buds+ fülhallgatót kaphatnak a készülékük mellé, illetve akár a hivatalos megjelenés előtt 3 nappal korábban is megkaphatják a megrendelt készüléket. 

A Galaxy S20 sorozat tagjai a következő, klasszikus színekben érkeznek.  

  •  Galaxy S20: Kozmosz Szürke, Kék Felhő, Rózsaszín Felhő 
  •  Galaxy S20+: Kozmosz Szürke, Kozmosz Fekete, Kék Felhő
  •  Galaxy S20 Ultra: Kozmosz Szürke, Kozmosz Fekete  

A Samsung Galaxy S20 szériáról további információ a www.samsung.com/hu/galaxy-s20/ és a www.samsung.com/hu/smartphones/galaxy-s20/buy/ weboldalakon érhető el. 

Mindezek mellett a Samsung bejelentette, hogy az új Galaxy S20 készülékek bemutatásával egyidőben, a Galaxy S10 128GB 269.990 Ft-os, a Galaxy S10+ 128GB pedig 309.990 Ft-os új ajánlott fogyasztói áron elérhető.

Vissza