Magas szintű szolgáltatások megfizethető áron

Kütyü Magazin - 2021. március 17.

A Samsung bemutatja a Galaxy A52, A52 5G és A72 okostelefonokat, amelyekkel a vállalat legújabb fejlesztései széles körben elérhetővé válnak. A Galaxy A széria új tagjai megkönnyítik a kommunikációt, a kamera- és kijelzőinnovációkkal pedig a tartalomgyártás és -fogyasztás élménye is megújul. A számos Galaxy funkció, a vízállóság és a hosszú élettartamú akkumulátor gondoskodik a megbízhatóságról. A Galaxy A széria hozzáférést biztosít a teljes Galaxy Ökoszisztémához, hiszen remekül működik együtt a Galaxy Buds Pro, a Galaxy SmartTag és Galaxy Tab eszközökkel is.

„A Samsung olyan megoldásokat kínál a felhasználóknak, amelyekre vélhetően a leginkább szükségük van. Ennek megfelelően a Galaxy A szériát úgy alkottuk meg, hogy a legjobb Galaxy fejlesztések a lehető legtöbb emberhez eljuthassanak – mondta el Dr. TM Roh, a Samsung Mobilkommunikációs üzletágának vezetője és elnöke. – A Galaxy A52, az A52 5G és az A72 a Galaxy márka filozófiájának kiváló példái, a legújabb technológiákkal, szolgáltatásokkal és funkciókkal, elérhető áron.”

 

A kamera szabad alkotáshoz és önkifejezéshez 

A Samsung kameratechnológiája minden készülékben magas szintet képvisel, nincs ez másként a Galaxy A52, A52 5G és A72 esetében sem. A telefonokban bemutatkozó izgalmas újításokkal a felhasználók még változatosabb és szórakoztatóbb tartalmakat készíthetnek.

•  Sokoldalú kamera – A felhasználók színpompás és éles fotókat és videókat készíthetnek a Quad kamerával, akár 64 MP felbontásban. A 4K videókivágással egy pillanat alatt készülhetnek 8 MP felbontású képek a 4K videók legjobb részeiből. A Jelenetoptimalizáló MI segítségével találja meg az ideális beállításokat 30 különböző kategóriában, mint például az ételfotók, a kisállatok vagy a tájképek. 

•  Stabilitás éjjel-nappal – Legyen szó a legújabb táncos őrületről vagy a deszkás trükkről, ami végre sikerül, az Optikai képstabilizálónak köszönhetően a felvételek élesek és stabilak lesznek. Egyetlen fontos mozzanat sem maradhat ki a gyengébb fényviszonyok miatt sem. Az Éjszakai mód képfeldolgozási technológiája több képből alkot egyet, így akár sötétben is fényes és tiszta fotók készíthetők.

•  Szórakoztató képek – A felhasználók minden fotónak egyedi stílust adhatnak az AR Emoji és Személyes Szűrők használatával. A kamera alkalmazásban található Fun mode-ban a Snapchat AR szűrői is használhatók közvetlenül a képek készítésekor.

Továbbfejlesztett kialakítás és fantasztikus kijelző 

A Samsung a felhasználók életmódjához illeszkedő, látványos kijelzővel és kifinomult kialakítással emeli új szintre a mobilos élményeket. 

•  Világos és gördülékeny – A Samsung egyedülálló Super AMOLED kijelzőjén a tartalmak látványos formában jelennek meg. A Galaxy A52 5G 120 Hz-es és az A52 és A72 90 Hz-es képfrissítésével a görgetés minden korábbinál simább élményt nyújt. A 800 nites fényerőnek köszönhetően a felhasználók kültéren is könnyen megnézhetik a legújabb posztokat vagy a kedvenc sorozatuk legújabb részét.  

•  Kényelmes használat – A kijelző elnyerte a Szemkímélő tanúsítványt. A készülék Szemkímélő szűrője automatikusan beállítja a kijelző színhőmérsékletét a megjelenített tartalomtól és a használati szokásoktól függően, így óvja a felhasználók látását.  

•  Letisztult megjelenés – Az új Galaxy A szériás eszközök megújult kialakítása egyszerű és praktikus, finom élekkel és minimálisra csökkentett kameraszigettel.

 

Különleges élmények a Galaxy Ökoszisztéma erejével 

Az új Galaxy A szériás felhasználói élményt a Samsung Galaxy Ökoszisztémájában rejlő egyedi lehetőségek és a folyamatos kapcsolat teszik teljessé.

•  Rendezett és összekapcsolt – A SmartThings segítségével készülékek ezrei működtethetők az okosotthon hálózatán keresztül Galaxy A okostelefonról, legyen szó viselhető eszközökről, tabletekről, PC-kről vagy tévékről. A SmartThings Find szolgáltatás iránymutatásával a csatlakoztatott eszközök könnyen megtalálhatók, a Galaxy SmartTag Bluetooth keresővel pedig az offline állapotban lévő készülékek és személyes tárgyak is nyomon követhetők. A felhasználók így a Galaxy A szériás készülékükkel felügyelhetik az egész háztartás működését. 

•  Közös zenehallgatás – A felhasználók egyszerűen hallgathatnak közösen podcastet vagy kedvenc zenéiket, akár közös edzés közben is. A Zenemegosztás funkcióval a telefon azonnal szinkronizálható egy másik készülékkel, így a zene mindkét hangszórón megszólal. Az okostelefonokhoz két pár Galaxy Buds fülhallgatót csatlakoztatva a közös zenehallgatás a Buds Together megoldással folytatódhat.

•  Egyszerű megosztás – A Quick Share segítségével a felhasználók könnyen küldhetnek képeket és videókat a közeli Galaxy eszközökre, méretbeli korlátozás nélkül, így könnyen eldönthetik, melyik közös kép kerüljön ki a profiljukra. A Személyes megosztás funkcióval az is könnyedén beállítható, hogy mely személyek számára legyen elérhető a megosztott tartalom, ha pedig a felhasználók meggondolnák magukat, egy mozdulattal visszavonhatják a megosztást. 

 

Hozd ki a legtöbbet a Galaxy készülékekből!

Az új Galaxy A szériás készülékek olyan alapvető Galaxy fejlesztésekkel érkeznek, amelyeket minden felhasználó megérdemel.  

•  Biztonságban – A felhasználók bátrabban kísérletezhetnek, mint eddig bármikor, hiszen a Galaxy A52, az 52 5G és az A72 is por- és vízálló, IP67-es értékeléssel. A felhasználók személyes adatainak biztonságáért a beépített Samsung Knox, a vállalat saját, biztonsági platformja látja el.  

•  Egy töltéssel két napig – Fotózás, tartalomgyártás és -fogyasztás teljes sebességgel, akár két teljes napon keresztül. Az A52 4.500 mAh és az A72 5.000 mAh kapacitású akkumulátorával lehetséges! 

•  Szupergyors 5G – A felhasználók élete magas fordulatszámon pörög, a telefonjuknak pedig tartani kell velük a lépést. A kiemelkedő teljesítményt és a hipergyors internetelérést biztosító Galaxy A52 5G-vel az 5G sebesség csak egy érintésre van.   

•  Prémium részletek – A Galaxy A52, az A52 5G és az A72 olyan Galaxy technológiákkal érkeznek, mint az egyedülálló sztereó hangszórók Dolby Atmosszal vagy az akár 1TB-ig bővíthető tárhely. A továbbfejlesztett One UI 3 felületnek köszönhetően a felhasználói élmény letisztultabb, a készülékek pedig könnyebben használhatók, zavaró elemek nélkül.

•  Fenntartható anyagok – A fenntartható működés érdekében a Samsung rendszeresen felülvizsgálja termékeit, azok csomagolását és a vállalati folyamatokat. A Galaxy A52, A52 5G és A72 készülékek újrahasznosított papírból készült csomagolásában minimalizálták a kihasználatlan helyet, így hatékonyabbá vált a gyártási folyamat.

•  Szoftverfrissítések – A vállalat célja, hogy a Galaxy felhasználóknak folyamatosan naprakész operációs rendszert biztosítson, ez pedig az A szériára is igaz. A Galaxy A52, A52 5G és A72 legalább három generáción keresztül kap majd szoftverfrissítéseket, a rendszeres biztonsági frissítéseket pedig legalább 4 évig garantálja a Samsung. 

 

Elérhetőség

A Galaxy A sorozat legújabb tagjai Király lila, Király fekete, Király fehér és Király kék árnyalatokban érkeznek. A készülékek Magyarországon március 17-től érhetők el. A Galaxy A52 139,990, az A52 5G 169,990, az A72 pedig 174,990 forintos ajánlott fogyasztói áron vásárolható meg. 

Azok a felhasználók, akik 2021.03.17. (15:00) és 2021.03.25. (23:59) között vásárolják meg a Galaxy A52, Galaxy A52 5G és az A72 készülékek valamelyikét, Galaxy Buds+ vezeték nélküli fülhallgatót igényelhetnek ráadásként.

Vissza