Top 4 felszerelés, amik megkönnyítik az online megbeszéléseket

Kütyü Magazin - 2022. szeptember 1.

Az otthoni munkavégzés elterjedtebb, mint valaha. Ez a járvány hozadéka. Sok cég folytatja ezt a tendenciát, és a munkavállalók is megszokták a remote munkavégzést, így egyre inkább igénylik a juttatásicsomag részeként. Ahhoz, hogy az otthoni munkavégzés ugyanolyan eredményes legyen, mint az irodai, a tökéletes időszervezés mellett, minőségi eszközökre is szükség van. Mi az, ami biztosan nem hiányozhat otthonról vagy az irodából, ha színvonalas munkamegbeszéléseket szeretnének tartani? Az alábbi négy felszereléssel támogathatják a munkaadók a kiváló minőségű online megbeszéléseket.

Webkamera csúcsminőségű felszereléssel

A munka rendkívül fontos részét képezik a találkozók, hiszen egy gyors megbeszélés során sok mindent meg lehet oldani az ügyfelekkel és a kollégákkal is. Ehhez elengedhetetlen a minőségi internetkapcsolat, a jó hangzás, és az éles kép. Ebben segít a modern technológiával felszerelt, 4K Ultra HD felbontásban működő Logitech Brio webkamera. A legmagasabb minőségű technológia biztosítja, hogy minden fényviszony között professzionális képet mutasson, legyen az felhős idő vagy közvetlen napfény. 

A webkamera a legmagasabb minőségű technológia mellett három látómezővel rendelkezik, amelyek közül kiválaszthatja a munkatárs a tökéletes felvételt önmagáról vagy munkaterületéről. Ha elsősorban Ő maga szeretne a felvételen szerepelni, választhatja a 65 fokos átlós beállítást. A második szög átlósan 78 fok, ahol a munkaterület nagy része is látható, miközben a munkatárs a képernyő közepén helyezkedik el. Az utolsó és egyben a legszélesebb változat a 90 fok. A nagylátószög lehetővé teszi a teljes bemutató terület megjelenítését a kamerán. Az üzleti célokat támogató Logitech Brio webkamera 79.999 forint áron érhető el. 

 

Konferenciahívások – egyszerűen és gyorsan

Egyetlen érintéssel, így lehet összefoglalni a Logitech Tap IP-eszközt. Ezzel az eszközzel a legegyszerűbb módon csatlakozhat egy videokonferenciához. Biztosítja az egyszerű tartalommegosztást és a zökkenőmentes konferenciavezérlést minden helyiségben. További előnye az elegáns megjelenés, amely bármilyen belső térbe illeszkedik. A Logitech Tap IP készülék 10,1"-os érintőképernyővel, mozgásérzékelővel rendelkezik. Kényelmes, 14°-os szögben helyezkedik az asztalra. Ennek köszönhetően nagyon kényelmes a használata, de szinte bárhova, akár a falra is rögzíthető. Maga a telepítés nagyon egyszerű és egyetlen kábellel is elvégezhető, a Logitech Tap IP 277.999 forintos áron érhető el. 

 

Konferenciaterem rögzítése a legjobb minőségben

Az irodai online találkozók során is fontos a minőségi felszerelés. Kis és közepes méretű helyiségek számára ideális a Rally Bar mini panel, amely kiváló minőségben képes közvetíteni és rögzíteni egy találkozót. A termék kétkamerás rendszerrel és RightSight 2 automatikus képkivágási technológiával rendelkezik, amelynek köszönhetően a távoli kollégák is gond nélkül részt vehetnek a beszélgetésben. Nagyobb értekezletek alkalmával kiválasztható, hogy az összes résztvevőről szeretne felvételt készíteni, vagy csak az aktuális előadót szeretné kiemelni. De a kettő kombinációja is választható. A kamerát optikai zoommal és intelligens keresővel látták el, így a kép filmminőséget képvisel. A készülék automatikusan kiegyenlíti a hangos és halk hangokat, miközben elnyomja a nem kívánt környezeti zajokat. A Rally Bar mini alapkonfigurációban 7 méteres távolságig minden résztvevőt lefed, de külső mikrofonok hozzáadásával ez a sugár jelentősen megnövelhető. Egy nagyobb konferenciaterem felszereléséhez a Rally Bar áll rendelkezésre. A kisebb változat, a Rally Bar mini 1.026.010 forintért, a nagy terekhez való segédeszköz 1.399.000 forintért vásárolható meg.

 

Találkozók szervezése problémamentesen

Egyes találkozókhoz elengedhetetlen az ideális tárgyalóteremi környezet. Ehhez megkönnyíti a mindennapi szervezést a Tap Scheduler panel. A panel lehetővé teszi az értekezlet részleteinek megtekintését, vagy segít a tárgyalófoglalásban egyaránt. Több konferenciaterem esetén a panel könnyen megkülönbözteti, hogy éppen melyik tárgyalóterem szabad. Zölddel jelöli a szabad helyeket, ahol a találkozó megtörténhet. A Logitech Tap Scheduler panelt úgy tervezték, hogy könnyen használható és vezérelhető legyen, miközben nem zavarja a teret. A panel 277.999 forintos áron érhető el. 

Kulcsszavak: Logitech
Vissza