Magyar meditációs applikáció született

Kütyü Magazin - 2022. december 6.

Az INVERSUM néven indult startup és a hozzá kapcsolódó applikáció a gyakran háttérbe szoruló, de annál fontosabb mentális jóllét javítását tűzte ki céljául.

Eredetleg az inversum.eu weboldalon lehetett a világon egyedüliként személyre szabott, probléma fókuszú, irányított meditációt összeállítani a felhasználó inputjai alapján, amivel a felhasználók a lelki problémáik megoldásához kaptak hatékony segítséget.

 

 

Ezt az egyedülálló, problémafókuszú megoldást egészítette ki Domján András és Barta Mónika – az alapító tulajdonosok – egy mindennapos használatra szánt mobil applikációval, amely december elején jelent meg a piacon. Így teszik teljessé az INVERSUM szolgáltatását és kívánják segíteni a felhasználókat a megnövekedett stressz kezelésében és a mindennapos lelki gondok megoldásban. 

„A rendszeres meditáció bizonyítottan a legjobb stresszlevezető eszköz, megelőzve még a rendszeres sportolást is. Immunerősítő hatású és nem mellesleg javítja a fókuszálás képességét is. Célirányosan használva pedig sok más pozitív hatását felhasználva lehet javítani az életminőségen és a test-lelki egészségen.” – mondja Domján András alapító.

 

 

A NapiRelax applikáció 15 témakörben, több, mint 60 vezetett meditációval támogatja a felhasználókat, ráadásul olyan innovatív technológiai megoldásokkal fűszerezve, ami még nemzetközi szinten is új a piacon. A NapiRelax vezetett meditációk ugyanis személyre szabhatóak és interaktívak, amivel igazodnak a felhasználó egyéni igényeihez és tempójához meditáció előtt és közben is.

Az új mobilapplikáció lehetőséget nyújt a felhasználók számára, hogy a használatával beépíthessék a napi rutinjukba a meditációt, hogy a tudatosság ne csak a táplálkozás vagy a sport területére korlátozódjon, hanem a lelkivilág karbantartására is kerülhessen megfelelő hangsúly.

Vissza