Kiderült, milyen színű telefonokat szeretünk

Kütyü Magazin - 2023. március 7.

Bár ugyanannyiba kerülnek, az élénk színű készülékeknél jóval kelendőbbek a felújított okostelefonok piacán a visszafogott, jellemzően fekete-, szürke-, és ezüstszínű készülékek. Kedvező áruk révén az összehajtható kijelzős telefonokkal is egyre többen tesznek próbát a Rejoy.hu-nál. A piactér a nemzetközi nőnap alkalmából vizsgálta meg, hogy mennyire fontos a hazai vásárlóknak az okostelefonok egyedi kivitele.

Mivel ma már nemtől, kortól függetlenül a legtöbb ember mindennapjainak részét képezi egy okostelefon, olyan klasszikus “női” mobilokkal, amelyekkel a kétezres évek elején próbálkoztak a hagyományos mobiltelefon gyártói, ma már nem találkozhatunk, gyakorlatilag mindegyik modell uniszex kivitelű. 

Ugyanakkor továbbra is léteznek olyan készülékek, amelyek valamely jellemzőjük révén egy tipikus okostelefonnál praktikusabban használhatók női felhasználók számára: például a iPhone SE telefon 2020-as kiadása, amely kompakt méret mellett modern hardverrel rendelkezik – nem véletlenül az egyik legnépszerűbb készülék a Rejoynál.

 

pexels.com

Van sárga iPhone-juk? Akkor kérek egy feketét!

Bár a Rejoynál színtől függetlenül ugyanannyiba kerülnek az azonos típusú és felszereltségű mobilok, árukat csupán az állapotuk (újszerű, kiváló, nagyon jó, jó) befolyásolja, a magyar vásárlók a leginkább mégis a visszafogott, például fekete-, szürke- vagy ezüstszínű készülékeket keresik. 

Pedig a legtöbb okostelefon ennél izgalmasabb színekben is elérhető, a zöld, lila, kéktől kezdve egészen a rózsaaranyig – derül ki az eMAG Ventures befektetését élvező, felújított okostelefonokat garanciával árusító startup, a Rejoy.hu belső értékesítési számaiból. 

Feljövőben az összehajtható készülékek

A kompakt méretű hagyományos okostelefonok mellett az összehajtható kijelzős prémium készülékek lehetnek még érdekesek kimondottan női felhasználók számára, hiszen speciális kivitelük révén a zsebben, kis méretű retikülben is könnyebben hordozhatók ezek a készülékek.

“A Rejoynál arra számítunk, hogy az összehajtható kijelzős telefonok aránya az idei évtől kezdve jelentősen növekedni fog, hiszen a prémium árkategóriás készülékekből sok hazai ügyfél számára a Samsung Galaxy Fold és Galaxy Flip készülékek beszerzésére  az egyetlen megfizethető alternatíva a felújított példányt beszerzése lesz” – kommentálta napjaink mobiltrendjeit Blaumann Bence, a Rejoy ügyvezetője.

Kulcsszavak: Rejoy, okostelefon
Vissza