A Vodafone előfizetői számára még egyszerűbbé vált az RTL streaming platformjának elérése

Kütyü Magazin - 2023. május 24.

Az RTL+ a Vodafone TV médiaboxon keresztül is elérhető, így a telekommunikációs szolgáltatók közül elsőként a Vodafone Magyarország előfizetői már nagyképernyőn is megtekinthetik az RTL+ streaming platform mindhárom csomagjának kínálatát. A telekommunikációs szolgáltató ügyfelei a készülék segítségével közvetlenül érik el az RTL+ streaming szolgáltatás csomagok szerinti teljes kínálatát, így akár az exkluzív, kifejezetten a platformra gyártott tartalmakat, valamint számos népszerű RTL-es sorozat és reality legújabb epizódjait, aktuális, vagy akár korábbi évadait is.

A Vodafone Magyarország Vodafone TV médiaboxszal rendelkező ügyfelei a készüléken lévő alkalmazás segítségével közvetlenül érhetik el és a televízió képernyőjén tekinthetik meg az RTL+ streaming platform RTL+ Light, RTL+ Active, valamint az RTL+ prémium, előfizetős csomagjainak teljes kínálatát. 

Az RTL+ streamingszolgáltatás modern felülete biztosítja a könnyed kezelést és a folyamatosan frissülő tartalmak egyszerű, műfaj alapján történő kiválasztásának lehetőségét. A platformon már megkezdett vagy utoljára nézett tartalmakat a Vodafone TV médiaboxszal rendelkező ügyfelek is bármikor folytathatják, a platform nyitó oldalán pedig elérhetők az aktuálisan kiválasztott, vagy éppen követett tartalmak. A minden eddiginél pontosabb, személyre szabott ajánlórendszer biztosítja, hogy a felhasználó egyéni tartalmi ajánlás alapján válasszon az érdeklődési körének megfelelő műsorokból. 

 

 

A Vodafone TV médiaboxszal rendelkező ügyfelek számára továbbra is érdemes a szolgáltatótól extra költség nélkül igényelni és aktiválni az RTL+ Active kódot, hiszen az RTL+ streaming platform középső csomagjának valamennyi felhasználója számára további kényelmi funkciók érhetőek el. Emellett az RTL+ Active csomag esetében a felhasználók 3 eszközön is nézhetnek egyszerre tartalmakat. RTL+ Active kódot a digitális díjcsomaggal rendelkező ügyfeleinek biztosít a Vodafone Magyarország.

Az RTL+ Active csomagban külön díjfizetés nélkül elérhető számos tematikus mappa folyamatosan frissülő tartalommal, amelyek az RTL+ Light csomagjában nem elérhetők: ilyen a gyerekeknek szóló meséket kínáló Gyereksarok, valamint a History Play, amely díjnyertes dokumentumfilmek és prémium szórakoztató ismeretterjesztő reality-k kínálatát nyújtja az érdeklődőknek. A műsorok az RTL+ Light csomaggal szemben az RTL+ Active felületén hosszabb ideig elérhetők, akár FullHD minőségben, valamint kevesebb reklámmal találkoznak a felhasználók a felületen keresztül, ráadásul a mobilapplikáció használata esetén bizonyos tartalmak már ebben a csomagban is letölthetőek és akár útközben, internetelérés nélkül is megtekinthetőek. 

A Vodafone TV médiabox készüléken, az Alkalmazások menüpontban az RTL+ applikáció megnyitása után egy egyszeri eszközpárosításra van szükség az első használat során. Ennek előfeltétele egy RTL+ felhasználói fiók, amely egy egyszerű regisztrációval létrehozható a www.rtlplusz.hu weboldalon. Ezzel a felhasználó automatikusan az RTL+ Light csomagba kerül, ahol már lehetősége van a Profilom menüpontban eszközeinek párosítására a TV képernyőjén látható kód segítségével. A Vodafone TV médiaboxon található RTL+ alkalmazásban így attól függően válnak elérhetővé a tartalmak, hogy RTL+ Light, RTL+ Active vagy RTL+ előfizetős csomaggal rendelkező felhasználói fiókkal került párosításra az eszköz. RTL+ előfizetési csomagra az ügyfelek a www.rtlplusz.hu oldalon fizethetnek elő. A Vodafone Magyarországon keresztül RTL+ előfizetésre nincs lehetőség, de a csomag keretében kínált tartalmak megtekinthetők a Vodafone TV médiaboxon található applikáción keresztül.

Kulcsszavak: Vodafone, RTL+, streaming
Vissza